Hátfájás Sos!!!! (beszélgetés)
Elfeküdtem a nyakam és borzasztóan fáj. Van valami ötletetek, hogy mit tegyek rá, valami növény vagy borogatás? A másik, hogy a hátam is egyre gyakrabban fáj, ha cipekedek akkor utána egész nap fáj. A hátmasszázs segítene? Köszi.
hátfájás ellen fitball labdát érdemes kipróbálni! ban hozzávaló tornagyakorlatokat tartalmazófüzet is. Hosszú távú megoldást nyújt!
Neten vannak gerinctorna videók szerintem azok is biztos jók.
Én is lefogytam és mióta sportolok nem fáj a hátam!!! De tényleg nagyon jó ez, mert már annyira fájt a gerincem főleg a nyakam alatt hogy már zsibbadt. Úszás is jó lenne, de én nemtudok úszni :(
Sziasztok! Az lenne a kérdése, hogy ti hallottatok-e már az iplikátorról? Ez valami akupresszúrás matrac, ami állítólag jó a hátfájásra. Egy ismerősöm használ ilyen matracot, és állítólag régen el voltak meszesedve az izmai a átában. Aztán amióta használja, már jár focizni, meg ilyenek... Valakinek van véleménye a termékről, mert akkor kipróbálom? Válaszotok előre is köszönöm! Üdv: Ricsi
Ha gondolod én másolok neked abból ami nekem van!ezt a DVD-t, megmutattam gyógytornásznak,azt mondta mehet.Pedig engem már 3szor műtöttek.
Ha érdekel írj privit!:)
Szia!
Köszönöm! Láttam nemrég gerinctorna DVD-t, de nem mertem meg venni, mert mostanság már annyi fajta van és ki tudja melyik megbízható. Majd nyomozgatok még a témában.
Leevee jól eltűntél... belefeledkeztél a foteledbe? :)
Szia!
Esetleg speciális gerinctorna, jóga, tai chi, vagy BodyArt, de azt hiszem, hogy BodyArt-ot jobb edzőteremben kezdeni. A többiről lehet kapni DVD-t.
Hajni
Sziasztok!
Nekem az ékpárna (a pontos nevét nem tudom, mert ajándékba kaptam) nagyon tetszett. Az előző munkahelyemen használtam, mert ott nagyon rossz volt az asztal elrendezése, és a szék mérete, szóval elég természetellenes testtartást vettem fel. Az új melóhelyemen már nincs ilyen gondom, a nyakam viszont rettenetesen merev, a nap végére alig tudom elfordítani a fejem. Beszereztem egy MENS készüléket (Micro Doctor), pár hete használom és eddig baromira bevált. Kíváncsi leszek, hogy hosszú távon visszajön-e a probléma. Szeretnék valami sportot is elkezdeni, de nem igazán van időm rá hétköznap. Tudtok valami olyan tornát vagy bármilyen mozgásformát ajánlani, ami otthon is végezhető és jót tesz a gerincnek?
Sziasztoook!
Boldog új évet! Már megint itt ülök a munkahelyen... Na, de nem baj, otthon vár a gépecskééém!
Igeeen, megvan! Megkaptam magamtól karácsonyra és annyira imádom! Soha nem gondoltam, hogy ilyen nagy szám lesz, de most már nem cserélném el semmiért!
Na akkor most már csak eldöntötted...
A kettő közül választottál már? Nemsokára itt a karácsony :)
Voltam, megnéztem, és olyan szépek, ennél csak kellemesebbek. Karácsonyra meg lesz, addigra összejön a pénz is. Csak még nem tudom, hogy melyik legyen, mert kettő is van, ami tetszik. Olyan profik voltak a boltban, még azt is mondták, hogy melyiket nem ajánlják... na ilyet ritkán mondanak boltban szerintem.
Na igen, ezt még nem említettük. Pedig tényleg jó!
Livi hol tartasz az ügyben? :)
Nagyon jó a lapocka gyalogolás!!!!!!!!!!!!
Feküdj le a szönyegre, a lábaidat húzd a hasad felé, a kétkönyököddel probáld megtolni magad és lassan a szőnyeg végéig haladj.Nehezebb vissza húzni magad. vagy meg fordulsz és kezded előről.
jó tornázást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nyugi, voltam, megnéztem, de úgy döntöttem, hogy sok helyre elmegyek, mert nagyon mások ezek a profi dolgok, mint amikbe pénzt kell dobálni. Úgyhogy most gyűjtögetem a cégeket.
szerintem olyan sokáig húzod, hogy a végén el sem mész... :)
Oké, oké, bejelentkeztem, hogy legyen idejük is rám, ne csak úgy odacsöppenjek.
ja, és próbáld már kiii! Azon dől el minden!
Minőségben nem hiszem, hogy nagy a különbség, mármint a külső minőségében ugye van, kinézetben is, de legjobban a funkciókban van. De őket kéne kérdezni, biztos több felvilágositást tudnak adni.
De minőségben is van különbség közöttük? Vagy erősségben?
Igen, ez igaz, nem olcsóak. És hatalmas különbségek vannak az áraik között. Lehet, hogy egyik boltban olcsóbban megkapjuk azt, amit a másikban halál drágán.
Megnéztem a weboldalt, hát nem tudom. Nekem lehet, hogy picit sokba kerülnek.
Igen, valóban sok boltban voltam már, de igazából engem a masszazsdepo pont hu weboldalú fogott meg. Ott nagyon profik voltak. Egy rokonomnak kerestünk és mivel a szakmámhoz azért ez közel áll, én is elmentem. Szeretek minél több dologról tudni :)
Dehogy egy ilyen bolt van. Sok-sok bolt van és sok-sok cég. Arra kell szerintem figyelni, hogy a lehető legjobban értsen az adott cég a saját termékéhez és személyre szabottan tudja ajánlani.
Tényleg, a térdeplő széket kihagytam :)
A lumbágó én is tudom, hogy visszatérő, viszont hosszú távon kialakulhat egy gerincsérv is, nos ezt talán meg lehet akadályozni a masszázsággyal.
Sziasztok!
A dyn air párna illetve a labda, nagyon jó és használ de nem mindegy kinek hogyan.
A hátfájásnál sem mindegy kinek, mikor, mióta, miért...stb.
Én minden betegnek azt szoktam javasolni , főleg ha ülő munkáról van szó, hogy megfelelő pozícióba üljön , dolgozzon. Aztán jöhet az egyéb.
Akinek lumbágója volt, van, annak lesz is még valószínűleg, sajnos. A legjobb megoldás ha hetente egyszer hátizom-gerinc tornára tud menni az ember. Annál jobb szerintem nincsen hosszútávon. A gyógyszer a krém az jó lehet de nem fogja rendbe tenni a dolgokat ,pillanatnyi segítségre van de arra jó.
Sziasztok!
Én elég rég óta küszködök,volt műtétem,jártam kezelésekre,van derékövem és beújítottam egy térdeplő széket,ami április óta,rengeteget javított a tartásomon,mert hát tudjuk,a helytelen test tartás okozza a legtöbb problémát.
És van ilyen bolt valahol Budapesten? Csak egy ilyen cég létezik?
Ha a gerinceddel lehet a probléma és régóta kezdődött, akkor szerintem dokihoz kéne menned. Amúgy meg inkább a masszázságyra lehet szükséged. De nem vagyok ezeknek a termékeknek a szakértője, talán fel kéne keresned valakit, aki jobban ért hozzájuk.
További ajánlott fórumok: