Használtál már valamilyen Vichy / Normaderm terméket? tapasztalatok: (beszélgetős fórum)
Sziasztok!
Én rendesen megjártam a Vichyvel! A sok pozitív vélemény után eldöntöttem, hogy veszek egy Normaderm Mélytisztító Gélt(400ml-is) és egy Pro Mat-ot! Mindössze 3-szor használtam a termékeket, de apró kis kidudorodások jöttek ki az egész arcomon. . A bőrgyógyász megállapította h kiszárította a bőrömet, és írt fel rá valami krémet. . .
Nem tudom, miért történt most ez, hiszen már 2 tubus Nappali krémet is elhasználtam az elmúlt egy évben. . .
Ha valakinek mégis bevált, akkor tőlem megveheti a két krémet 5000Ft-ért! Ha csak az egyikre tartasz igényt, azt is viheted. (Darabja 2500. -)
email címem: bonji@freemail. hu
Üdv. :Judit
Én is örülök, és köszönöm:)
Kisnyuszogót dögönyözd meg helyettem is:)
Annyira szeretnék már egy unokát:)
Megyek Nyuszkátli felébredt,adok neki ebédkét!
:) minden jót szép napot továbbra is
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
nem nem azt néztem
:)
én is eltettem a naplód a kedvenceim közé!Beleolvastam és nem egy unalomsziget ;)
Örülök h egymásra akadtunk!
Te nyuszogó....remélem, nem az első képet nézted az adatlapomon-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Mert hogy az nem én lennék, sajna:):)
óóó...hát köszönöm:)
Igen, valóban életvidám nő vagyok, de krémből már az "érett bőrre" valót használom:O)
Hát a korodhoz képest teljesen fiatalos a bőröd!
Látszik hogy egy vidám érett nő vagy!
Nekem sokkal jobban tetszenek az ilyen érett nők mint a korombeli (bocsánat mindenkitől,nem bántásképp) csitrik!
Egészen más a dolog :)
Várjál már...félreértettük egymást:) Milyen képet nézel Te?-DDDD
Jahh...és megereszkedett a bőrkém, ha jól megnézed-DDD
Te viccből írtad a plasztikát én meg a salakmotort!Ha nem viccből írtad akkor se tud a bőröd szerkezetén segíteni a plasztika,csak a meg ereszkedett dolgokon!
Úgy hogy jogos a bókom!Szép a bőröd:)
Nekem a szülés után és a váradósság alatt szó szerint nem rügyezett hanem virágzott a fejem!
Nagyon örülök mert kértem tanácsot és most nagyon szép a bőröm újra:)
Eléggé bosszantó igen!
Bár neked gyönyörű a bőröd!;)
nekem elég felemás véleményem van/volt,mióta megvettem ezt a terméket. ez volt az első ilyenem. jónak is láttam,meg nem is, de összességében én is azt mondom, hogy jó. nagyot javított a közérzetemen, és nem feltétlen idegeskedek azon, hogy vajon kitart-e estig a tiszta arcbőr...
bár annyira ragyás sose voltam-szerencsére, de elégedett sem a bőrömmel, úgyhogy ez mindenképpen haladás:) azonban 1 hete hazajöttem, és ugye zuhanyzás után,amikor bekentem az arcomat, többször is láttam,hogy néhol piros foltocskák vannak. nem akarom elhinni, hogy a krémtől, vagy attól az arctisztítótól, amit másfél éve használok. remélem, hogy csak rossz tusfürdőhöz nyúltam, vagy egyszerűen elszoktam ettől a víztől...
Úgy megjártam a DM-ben:):) 5000-ért volt kirakva a L'Oreál age perfekt, de fél áron megkaptam a kártyám miatt:)
Erre látom, hogy máshol már 3.ért lehet kapni..ezt az át..b szást:)
További ajánlott fórumok:
- Forever Multi Maca, érdekelne hogy használta már valaki ezt a terméket és mik a tapasztalaitok vele kapcsolatban?
- Tudnátok valamilyen fogyókúrás terméket ajánlani?
- Most kezdtek el hirdetni valamilyen A... betűvel kezdődő fogyiszert a tv-ben, mennyibe kerül és használta már valaki?
- Idegesítő, hogy minden celeb reklámoz valamilyen terméket!
- Száraz, töredezett, vastagszálú hajra ajánlanátok valamilyen terméket?
- Anore-x Quick Diet fogyasztó kapszulát ismeri, használta valaki? Van valamilyen tapasztalatotok?