Használt ruhádat ne dobd ki (beszélgetős fórum)
Ha nincs ötletetek, de szeretnétek hasznos dolgokra cserélni, van egy csomó ezzel foglalkozó oldal, ahova fel lehet rakni őket ingyenesen. El is cserélhetitek, vagy oda is adhatjátok ingyen, a lényeg, hogy biztos jó helyre megy. Mi ide szoktunk feltölteni: [link]
Eddig nem volt semmi probléma.
Csak a nyitó mondatra reagálva:
Nem szoktam kidobni,elvisszük a Vöröskeresztes ruhagyűjtő konténerbe.
Sziasztok, nekem is rengeteg olyan használt ruhám van, amit kidobni sajnálok. Próbálkoztam a vaterával is, de mivel nem drágán árultam őket (300,- és 1.000,- Ft között) így több volt a veszteség, mint a haszon. Mivel a feltöltésért és fizetni kellett, illetve volt, hogy rosszul számoltam ki a postaköltséget, és kevesebbet kértem a vevőtől, mint amennyi valóban lett végül.
Van valami ötlet? Jó lenne már elférni végre a szekrényben. :)
Elég sok nagy méretű ruhám van, amit szeretnék eladni.
Tapasztalatokra vagyok kíváncsi, van-e erre kereslet, hol érdemes hirdetni.
Fizetni a hirdetésért nem szeretnék és azt se, ha folyton csörögne emiatt a telefon. (helyszín: Bp)
Sziasztok!
Fehér egyenes vonalú farmerszoknyát, vagy hasonló anyagút keresnék(térdig, vagy térd alá érőt) L, XL méretben.
Ha valakinek van ilyen eladó, az email címem: sheilaa@vipmail.hu
Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy egy fekete felsőm egy csikban kifehéritettem és most piros csik van benne. :S Van valami fekete ruhafesték amivel otthon befesthetem? Köszii :)
szia
hogy vagytok?
jól van hálistennek :)
Klárika is rendben van? puszi neki
További ajánlott fórumok:
- Ismeritek, használtátok már a dermarollert?
- Szólánc - ('oly ritkán használt) ö-ő, ü-ű betűkkel
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Milyen kozmetikumot használtál legutóbb?
- Mit használtok aknés, pattanásos bőrre?
- Fiúnevet keresek.Viselhető, nem extrém de mégis ritkábban használt névre lenne szükségem.