Használt cipőt mivel szoktátok kifertőtleníteni? (beszélgetős fórum)
Ezüstkolloiddal.
Szóróflakonba kell tölteni, mielőtt a szezon lábbelit elraknád befújod vele, megvárod, amíg megszárad, kitömöd újsággal és elrakhatod.
használt?mármint használt cipőt veszel?én nem vennék azt meggyűlhet a baj..akármilyen fertőtlenítés után:S már lehet 2000-ért is olyat kapni ami új láttam és senki nem izzadt még bele:S
nekem van 2000-es is meg jóval drágább is és azt vettem észre a 2000 es is ugyanúgy bírja strapát.. mint a 10 szereséért vett cipő..szóval ezen nem érdemes spórolni..
na ha saját cipődről beszéltél akkor én a gépbe szoktam betenni és kimossa azt kész is..nem fertőtlenítem semmi baja a lábamnak:DD nem kell fertőtlenítenem..elég ha kimosom néha..
köszönöm nektek!
meg fogom kérdezni még ma!
este írok a fejleményekről:)
de aranyos vagy! meg fogom holnap kérdezni.
ajánlottak egy szert, de az annyira erős hogy azt mondták a gyógyszertárban, hogy már nem lehet kapni:(
vettél mostanában ilyen szert? kb mennyibe kerül?
köszi
Formaldehid a neve, gyorsan megnéztem. :)
De lehet kapni direkt ilyen kendőket is, ugyanez az eljárás: nylonzacskó aztán szellőztetés.
Milyen szert szoktatok használni ahhoz, hogy ki ölje a gombát és a különböző bacikat a használt cipőkből?
köszi:)
További ajánlott fórumok:
- Ti szoktatok turiba járni? Használt rucikat venni?
- Ti mit szoktatok csinálni a sütés-főzés során már nem használt étolajjal?
- Ti mivel szoktátok csavarni a hajatokat? És milyen fixáló termékeket használtok?
- Eladni vagy elajándékozni szoktatok a régi megunt, nem használt dolgaitokat?
- Szoktatok cipőt mosni mosógépben?
- Süthető gyurmából szoktatok ékszert készíteni? Milyen ragasztót és lakkot használtok hozzá?