hát, ha a kilépésnél, amikor megszűnt a közalkalmazotti jogviszonyod nem kellett leadnod, akkor igen :) A kutya nemfog utána nézni. Csak azt nézik, h érvényes-e, és a személyid kell hozzá :)
Mondjuk azt egyszer kiutalták... egy évig érvényes. most az is lehet, hogy valaki 3 hónap alatt leutazza pl. a 12 alkalmat, mondhatja, hogy betelt, kidobtam vagy már nincs meg. Nálunk sem kérték vissza senkitől míg ott voltam pedig igen nagy volt a fluktuáció :D mint ahogy már 3 éve így van a közigben... :/
Nem kérték vissza,bár ez nem igazolvány,csak 12 alkalomra szóló minek is nevezzem papír,de hivatalosan le van bélyegzőzve és a nevemre szól.annyi erővel már el is használhattam volna ezt a néhány alkalmat!
Sajnos elbocsájtottak. :(Mint közalkalmazott 50%-os utazási kedvezményre voltam jogosult,amit eddig nem használtam fel és még érvényes.Használhatom?Elvileg igen,mert érvényes,de szabad lenne?
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.