Gyűjtsünk össze minél több, kedvezményre jogosító kártyát. Mi, hol, mire használható... (beszélgetés)
Szerintem a kérdés ebben az esetben jogos. Mármint, hogy honnan van rá keret...
De ha engem bárki felhív:
1.vagy kedvesen elbeszélgetek vele, és válaszolgatok neki
2. vagy azt mondom nem érdekel a téma.
Szóval inkább hívjon fel, és beszélgessünk 2 percet, ha kedvezményt kapok máshol, szerintem simán megéri. Ahova emil jelszót kér, oda meg nem regizek be, ennyire egyszerű. :)
Ha vki csak azért nem vesz igénybe kedvezményt,mert lusta 2 kérdésre válaszolni, az már az ő dolga. :)
Az összes kártyánál meg kell adni személyes adatokat,amit aztán valahol,valakik nyilvántartanak.Átgondoltátok?
Simán felhasználható adatgyűjtésre,konkrét példával:
egy ismerős rokonát vagyonvizsgálat alá vetették,majd az ismerősnél is rákérdeztek,miből van neki havi 20000.-Ft-ja könyvekre (Líra és Lant)
Hiszen,csak x ezer Ft-ot keres.
Mikor még jártam coop közértbe 100-ft után 1-ft-ot irt jóvá.Következő évben kiküldte az utalványt. Lelehetett vásárólni.
Csak azért nem használom mert elköltöztem és nem esik utamba a coop közért.
BabaMama Tudakozó Klubkártya - egy csomó helyen kapsz kedvezményeket, főleg gyerekcuccokra, és kismamáknak, anyukáknak.
Baba Magazin és az Anyák lapja - havonta új Brendon kuponok.
Brendon törzsvásárlói kártya pikk pakk megkapod csak igényelni kell az infopultnál vagy mint mi mikor az eslő 4d re mentünk a a soroksári brendonba akkor ott kérdeztéék szeretnénk e,mondtuk igen és gyűlik rá a pont ha már sok van rajta akkor "pénzzé" tehető és levontahatod.......
ugyanilyen a dm-kártya ott automatikusan kérdezik........egyes termékekre 25% kedvezmény,no meg 100 pont után 15%bármit vásárolsz ,kapsz kuponokat...........szerintem tök jó
Oroszlán patika törzsvásárlói kártya
DM kártya
Alexandra törzsvásárlói
Agip kártya
MESZK kamarai kártya
Plusz kártya.
Coop kártya.
Shell kártya - Shell kutakon pontgyűjtés, különböző helyeken be lehet váltani. pl. Meki :)
Metro kártya - Metro áruházban vásárlás, plusz a Metro benzinkúton kedvezményes tankolás
Egy csomó boltban adnak diákigazolványra, aztán ott van a Smart kártya, a Supershop...
Meg nekem csomó oen van amit adtak vmi üzletben és az jogosít vmileyn kedvezményre...
ikea family kártya- ikeában ad kedvezményt ill. ingyen kávét vagy teát ;)
Libri törzsvásárlói kártya- a vásárlás árából azt hiszem 10%kedvezményt ad
Piliscentrum kártya - a térségben több boltban ad kedvezményt, mindenhol meghatározott %
WestEnd kártya- a Westend City Centerben lehet rá pontokat gyűjteni, aztán ingyen masszíroztatni magadat
VOLT fesztivál klub kártya - a fesztiválon lehet kedvezményeket igénybe venni
Photo hall kártya: az üzletben ad ez is kedvezményt....:D
KEK card - lásd lejjebb :)
MOL törzsvásárlói kártya- tankolásoknál lehet rá pontot kapni aztán valamire beváltani
Ezek vannak nekem! Jah meg a diákigazolványom a bérlethez és a TB kártya a dokihoz :):):):):)
pl: Kedvezményes vásárlásra jogosító
építkezői, lakásfelújítói és lakberendezési kártya---KEK CARD
További ajánlott fórumok:
- Növényekkel kapcsolatos szólásokat, közmondásokat, szókapcsolatokat gyűjtsünk!
- CSOK 2016 - Családi otthonteremtési kedvezmény
- Hajápolás, szépségápolás a természet erejével (fogjunk össze, gyűjtsünk receptet egymásnak, de semmi bolti termék!)
- Mi használható visszér ellen?
- Tablet, mire használható?
- Honnan lehet 10%-os kedvezményre jogosító Rossmannos kupont szerezni?