Hastánc mánia (beszélgetés)
Szia... én is táncoltam sokáig, most 1-2 hónapja, hogy nem, de így, hogy szeráj, nekem nem ismerős. Be tudsz linkelni valami videót, hogy lássam, halljam?
Nekem most első olvasatra a Hárem ugrott be, hogy nem azzal keverted-e....
Jó reggelt! :)
A napokban körülnéztem a különböző kis- és nagy fórumokon, és azt tapasztaltam, hogy már egy ideje állnak, kihaltak a hastánc fórumok.
Mi történt?
Nem divat már?
kb. 5-6 éve kezdtem táncolni, aztán persze én is hűtlenkedtem, kis zumba... meg ez az elcsábított, de jó fél éve ismét hastánc, azt gondolom, hogy nőknek még nem találtak ki jobbat! :)
Működtethető még a fórum vagy én vagyok csupán őskövületként lemaradva egy-két hosszal (ebben issss) ? :D
Szia!
Tudod, hogy a hétvégén törzsi hastánc verseny és gála és workshop (Samantha Emmanuel) lesz? Részletes program V. Judit honlapján (www.viragjudit.hu) Gyere!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pusz
Sziasztok!
Virág Judit a kedvencem ,szerintem a törzsi tánc ami a legtöbbet adja egy nőnek.Én táncolok egyiptomi stílust is de szerelem első látásra a törzsi számomra.Szerintem a hastánc nagyon sok minden jót ad nekünk.Én magabiztos és igazi nő lettem az elmúlt 10 év alatt.Ajánlom mindenkinek:)))Puszi
Szia!
Igen a hastánc felébreszti a nőiességet és jó kis mozgás, én szülés után kezdtem el és szépen visszafogytam, azóta is szívesen járok.
Van több jó oktató, én most Virág Judithoz járok. Pusz
Szia!
A gyerekcsoport még függőben van, melyik napokon mikortól tartod az órát?
Örülök, ha végre sikerül jövő héten találkozni!
A csuklókört mindenképpen, meg a nyolcasokat (függőlegesen), meg mellkasmozdulatokat is. Ja, a csípóbillentést nem tudom jól csinálom-e,azt is jó lenne megnézni.
Azért tetszik nagyon a törzsi, mert sokkal több benne a kar. Pusz
Virág Judit nagyon jó döntés! A törzsi egy egész más világ, nekem a gótikus alfajával vannak személyes tapasztalataim, olyat már táncoltam.
Mit szeretnél gyakorolni? Nyújtásra tudok jó gyakorlatokat, hastánc és a balett végett is.
Jöv hét utáni csüt nekem is jó. Majd írd meg, hogy hova kell mennem. Lánykádat hozod majd akkor a gyerekcsopba? pussz
Szia!
Bocs, butaságot írtam, nem jó a most csütörtök, mert ovis szüret lesz. Akkor 2 hét múlva , de előtte még üzenek. Pusz
SZia!
A csütörtök nem is rossz! A jövő hét szóba jöhet. Ha jó Neked, akkor összeszedem, hogy mit kellene gyakorolni. Mutathatnál nekem jógagyakorlatokat is nyújtásra, amit tudnék naponta csinálni.
A tribal annyira megtetszett, hogy már át is nyargaltam Virág Judithoz. Eddig egy órán voltam, nagyon máshogy tanít, mint Melinda, nekem bejön
!!
na, pontosítom magam: ami nekem szóba jöhet, az a következő:
hétfőn 4-től
csütörtökön 3-tól
valamint szombaton és vasárnap délután
mi az, hogy nem tartotta meg??? ilyen nincs!!! mi is sokszor vagyunk csak hárman!
Hát nekem hétköznap délelőtt sulim van, esetleg egy péntek délután, vagy hétfő délután?
én jól vagyok, elkezdtem a balettot is, de persze csak hobbi szinten, de nagyon jóóóóó :)
pussz
Szia!
Most nyaralunk, de jelentkezni fogok. Hogy vagy? Nyáron is táncolsz? Fellépés?
További ajánlott fórumok:
- Olyan csajszit keresek, aki szeretne egy csomó dolgot csinálni amit eddig nem tett meg. Csak legális dolgokra gondolok Pl: hastánc, fallabda
- Meg lehet DVD-ről tanulni hastáncolni?
- Fogyjunk együtt hastáncal!!
- Pesterzsébeten fittnes, hastánc. Valaki?
- Milyen dvd-ről tanulhatnék hastáncolni? Ha nincs lehetőség sehol tanulni? csak otthon.
- Szeretnék itthon megtanulni hastáncolni.Tud valaki ehhez egy jó internetes oldalt, ahonnan meg lehet tanulni?