Pesterzsébeten fittnes, hastánc. Valaki? (beszélgetős fórum)
Sziasztok!
Én mennék spiningelni Erzsébeten, sőt kipróbálnám a zumbát is!De főleg a spining érdekelne :)
Valaki esetleg érdekelt még rajtam kívül a témában?
Én is mozognék (futás nem, inkább a zumba vonz), de egyedül nem jó
látom a kezdeti lelkesedés volt csak nagy :(
Én tegnap már voltam spinningen, úgyhogy beindult a dolog... :)
esetleg egy kis spinning??? :)
De lehet sima aerobic is... milyen napokon érsz rá?
sziasztok, én soroksári vagyok, épp most nézegettem a 2000 honlapját, engem heti 1-2 edzés, illetve később heti 1 jóga, esetleg hastánc érdekelne.
De egyedül se kedvem, se kitartásom.
Nekem hétköznap esténként 6 órától jó.
Na az uszodát kiprobálnám én is csajok :-D vagy valami aqua fittnesst
huuuu :-)
futopálya itt mellettünk kispesten van...én a határ úton lakom :-)
Hopp!! JÓGA!!! :))
Én most itthon ezzel próbálkozok, abban benne lennék :)) Nekem is 10kg mínusz kell még... a futással, igen az a gondom Nekem is hogy hol??????? bár annyit még nem gondolkoztam rajta :)
Hát nekem már lement 30 kilo pár évvel ezelőtt, de most ez a maradék 10ez nagyon nem akar...itt a tél és probálom rávenni magam...futni merre?
Én a terembe használtam a futógépet, de azt is csak arra hogy sétáljak gyorstempóba rajta:-D
Pedig nagyon vicces.... olyan 20 percnél azt érzed meghalsz, de ha azt kibírod, utána már tök jó! :))
Futni nincs kedved?? :)) Bár Én mindenre vevő vagyok, mert valahogy nem mennek a kilók :(
Szia,
jól hangzik, bár inkább csak a hastánc érdekelne :)
sziasztok.
Én Pesterzsébeten járok a fittness 2000-be és társat keresek, hogy kellemesebben teljen a mozgás. Itt a 10 alkalmas bérlet 5500ft és 1 évig érvényes.
Esetleg más sportokat is kipróbálnék, várom az ajánlatokat :-)
Ha valaki társat keres a mozgásban, irjon :-)
További ajánlott fórumok:
- Tud valaki jó és olcsó CSEPELI vagy pesterzsébeti (vagy bármilyen pesti:)) menyasszonyi ruhakölcsönzőt?
- Meg tudná mondani valaki a Pesterzsébet városközpontban található Interspar számát?
- Mi a véleményetek a pesterzsébeti óvodákról?
- Tud valaki családi fotóst pesterzsébet környékén?
- Június 2-tól futótársakat keresek Pesterzsébet központjában !! :)
- XX. kerületi, pesterzsébeti bölcsödékről tapasztalatok