Hasi műtét után mennyi ideig normális, ha váladékozik a seb? (tudásbázis)
Kicsit lázas voltam ezért nagyon haza sem akartak engedni,de végűl kipateróltak a korházból(biztos foglaltam az ágyat).Nekem folyamatosan fájt kb2-3 hétig,sőt 2 hétig alig bírtam menni,csak összegörnyedve tudtam közlekedni,lépcsőn feljutni olyan volt mintha megmásztam volna a Kékest(ez persze azért volt mert nem kaphattam semmit fájdalom csillapítót a baba miatt).
Amúgy nem akartalak megrémíteni!!!Nem ez volt a szándékom!!!
Köszi, hogy leírtad.
Azért nem semmi, hogy kismamiként ilyen műtéted volt. Hihetetlen.
Egyébként a műtét után belőlem is cső lógott ki 2 napig, aztán kivették, mert már nem jött semmi kifelé. De most kicsit megijedtem.
Lázad nem volt? Nem fájt jobban, mint amikor hazamentél?
Szia!
Nekem idén áprilisba 18 hetes terhesen volt egy vakbélműtétem,a korházból miután hazamentem már a 2.napon párom bekente sebkenőccsel(ugyanis nagyon piros volt a vágás körűl a bőr)nem telt el fél óra ömlött a vágásból a trutyi,mondanom sem kell hogy pánikba estünk másnap mentünk a dokihoz és érzéstelenítés nélkűl szétnyitotta(mit ne mondjak éreztem) megint a 9cm-es vágást majd kb 5-6 cm mélyen belenyúlt csipesszel aminek a végén géz volt azzal tisztította ki a sebet és hogy tutira ne maradjon benne semmi,csövet tett bele,kb 2.5 hétig kellett visszajárom(nem volt egy leányálom,párom elis ájúlt mert végignézte.Én azt tanácsolom neked hogy menj vissza nehogy baj legyen belőle,mert ha nem jön ki a sebből minden az nem hiszem hogy jót fog tenni.ezt elmeséltem a fogadodd szülész-nőgyógyásznak is és ő a császárom már úgy fejezte be hogy cső lógott ki belőlem,nehogy megismétlődjön a gyulladás!
Köszönöm a válaszokat.
Ma zuhi után kap a bibim egy kis betadint, aztán letapasztom és holnap beszélek az orvosommal. Meglátjuk mit mond.
Szia!
Minden esetben 6 hét a sebgyógyulási idő. Szerintem normális hogy váladékozik. Inkább jöjjön ki mintsem bent maradjon. Ha bizonytalan vagy hívd fel a dokidat, biztosan meg fog nyugtatni.:-)
Szerdán lesz két hete, hogy túlestem egy nőgyógyászati nagyműtéten.
Tegnap volt egy hete, hogy hazajöttem, azóta egyszer voltam kötözésen a kórházba, mert nagyon átütött a váladék a ragtapaszon. Ma levettem a kötést, úgy tűnt, hogy megszűnt a váladékozás, azonban most úgy látom, hogy megint jön belőle valami pirosas-barnás folyadék.
Normális dolog ez? Kell valamivel fertőtleníteni? Nem fog elfertőződni? Tud valaki valamit erről?
További ajánlott fórumok:
- Mennyi ideig tart a térdprotézis műtét utáni felépülés?
- Körömbenövés - műtét - mennyire fáj és mennyi ideig gyógyul?
- Holnap ivartalanítják a lány cicám....Most ivarzik, de megcsinálják a műtétet. nagyon aggódom érte...Mennyi ideig tart majd a lábadozása?
- Normális, hogy bölcsességfog műtét után ennyi ideig tart a gyógyulás?
- Méhszájseb műtét után mennyi ideig nem lehet dolgozni?
- Hasi műtét utáni, gyulladás és váladékozás. Volt valakinek hasonló? Mennyi ideig tartott amíg meggyógyult?