Hasi görcseim, fájdalmaim vannak kismamaként. Mitől lehet? (tudásbázis)
Szia.. szerintem ha nincs vérzés vagy barnázás, akkor vegyél be magnéziumot, igyál egy finom teát és pihizz.
És próbálj meg nem veszekedni...
Vegyél be magnéziumot,és tessék lefekedüdni és próbálj pihenni,összpontosíts a csöppségedre.
Én 28 hetes vagyok nekem is keménykedett a hasam sokáig meg görcsölgettem,nekem a védőnőm mondta hogy vegyek be magnéziumot feküdjek le félig ülő helyzetbe és póckoljam fel a lábam,egy fél óra-órát pihentem mindig és elmult,mostanra semmi bajom!
Ezt te érzed, ha az nyugtat meg, menj orvoshoz. A stressz biztos rátesz egy lapáttal...
Saját tapasztalatom az, hogy én nem idegeskedtem, mégis kb. a 26_28. héttől sokat keményedett, "görcsölt" a hasam, már a max adagot kellett szednem a magnerotból, a doki annyit mondott, ilyenkor pihenjek, jó lenne legalább a 32. hétig kihúzni, mert utána kevesebb az esélye, hogy baj legyen. Jóslófájásaim is már kb. 32-33. héttől voltak, de végül 39. héten született meg a kislányom makk egészségesen. De én folyamatosan konzultáltam a dokimmal, soha nem véreztem, "elviselhető" fájdalom volt, velejárója a várandósságnak.
Szóval mindenképpen bedzélj orvossal, mit tegyél, mit szedj, milyen esetbe menj be azonnal. És próbálj meg kevesebbet idegeskedni, mert ez árthat mindkettőtöknek.
Felhívtam, de azt mondta hogy ha nem erősödik fel a fájdalom akkor ez az idegesség mert elmondtam neki, hogy ma egy nagyon nagyot veszekedtem...
Ha erősödik pedig azonnal menjek be az ügyeletre.
De nem erősödtek fel, viszont még mindíg érzem a görcsöket, ha oldalra fekszem pedig a hasam alja fáj egy picit.
Sziasztok 26.hetes kismama vagyok ma du. óta kisebb görcseim/ fájdalmaim vannak. Nagyon sokat idegeskedek ez közre játszhat?
Ma volt egy kis veszekedésem is, szóval ez talán csak az idegesség? Vagy valami komolyabb?
Holnap elmegyek a dokihoz, mert nem akarom, hogy nagyobb baj legyen. Vagy most menjek el az ügyeletre?
További ajánlott fórumok:
- Bőlcsödei elhelyezés kismamaként lehetséges?
- Kecskesajtot ettem kismamaként.Nem is keveset.Most tudtam meg, hogy nem szabadna.Milyen veszélyei lehetnek?
- Mitől lehetnek görcseim?
- Kb 1 hete, ha a felgumizott hajamat kiengedem, nagyon nagy fájdalmaim vannak a fejbőrömben. Mitől lehet?
- A szules elott mennyi idovel lehetnek joslo fajdalmai egy nonek?
- Anyósomnak már 2 hete láza és gyomorfájdalmai vannak! Mitől lehet ez?