Hasfájós baba (beszélgetés)
Szia!
Ne próbálj össze-vissza mindenféle cseppet stb, én nagyon megbántam. Talán rontani is tud rajta ha az éretlen emésztőrendszere ennyi mindennel találkozik, mikor még csak tejre/tápszerre van felkészülve. Csak az idő segít.
A szélcső nálunk is segített mert sokáig volt gondja a pukizással.
Illetve egy időben a kakát is nehezen nyomta ki és az segített abban is.
Szia.
Az én kisfiam is hasfájós viszont napi 1x kapott tapszert. Mi is próbáltunk mindent. Biogaia espumisan gripe water, a mecsek babyt még kapja. Ha nagyon sírt és nem tudtuk megnyugtatni akkor szélcső ami segített.
Elhagytuk a tápszert azota sokkal jobb. Igy van legalabb napi 1 kakis pelus. Nem tudom hogy ez segitett e vagy az hogy az idő tellik. A torna és a pocakmasszazs sem jött be. 2,5 hónapos baba.
Sziasztok!
Kisfiam 2 hónapos, és nagyon hasfájós. Sajnos 100%-ban tápszeres baba. Most váltottunk pár napja, a gyerekorvos javaslatára egy olyan tápszerre, ami tejmentes, hasfájós babáknak ajánlott. A helyzet azonban még rosszabb lett. Nagyon sokat sír, kapkodja, húzgálja a lábait, feszíti a kis testét. Szoktuk tornáztatni, kapott espumisant, biogaia-t, mecsek baby teát. Mit tehetnék még érte? Nagyon sajnálom, mikor szenved.
További ajánlott fórumok:
- Hasfájós babák! Tudom, hogy nincs ellenszere, de kinek mi vált be a görcsök csillapítására? (gyógyszerek, ékezés, masszázs, stb...)
- 2 hetes hasfájós baba
- Mam cumisüveg milyen? Használ hasfájós babáknál?
- Hogyan lehet egy 8 hetes hasfájós babán gyorsan és hatékonyan segiteni?
- Császáros nőknél mikor indul be a tej és még azt szeretném tudni ha hasfájós a baba az mikor derül ki hány hetesen?
- Hasfájós babák