Harmincasok klubja (beszélgetés)
Haha szuper 😃
Okés mindjárt be is lépek 🙃
Én Máltán töltöttem, de jól felöntöttem a garatra :)
Írj majd a rendes klubba is, látom h ott vagy :)
Mikor a 30. szülinapom ünnepeltem egymagamban üldögéltem a teraszon kezemben egy bacardi breezerrel és pityeregtem...
Kinek hogy telt hogy élte meg a 30. szülinapját?
Jó estét a klublakóknak.
A zárt klubban hiányolják a többiek az ittlévőket :)
Jöttök?
Na jóvan má, bárki jöhet a klubba, nem kérek én személyi igazolványt :)
Munkaidőn kívül vagyok :)
Csináltam egy Harmincasok klubja klubot, akinek van kedve fáradjon oda :)
Egyébként az eredeti terv is egy ilyen klub volt, csak ma jöttem rá, hogy van ilyen funkció.
Hátha helyes életmóddal elkerülhető a banyakór,
Úgyhogy ideje életmódot váltanom :)
Rengeteg új ötletem van, abban is biztos vagyok, hogy most élem a fénykorom, szóval eszem ágában sincs még eltemetni magam, meg nem is napi szinten foglalkoztat a kor kérdés, csak emiatt a téma miatt most előjött az öregség :)
A new wave annyira nem kapott el, én már a 90-es évek gyermeke vagyok. :)
Dehogynem, pont ezt szeretném fenntartani a lehető legtovább és akkor élhetnék 100 évig is.
Nem szeretnék egy szellemileg leépült magatehetetlen öreg lenni, aki mindenki nyakán teher, még a sajátján is :)
De a környezetemben azt látom, hogy 70 körül már elég rottyon van az ember, ha egyáltalán megéli, úgyhogy egyelőre én is olyan 70-80 évet lőttem be magamnak :)
Ha 50-től lenne az utolsó számok már igen rossz minőségben hallhatóak. Inkább legyen 40-től a B oldal és végig jó legyen a minőség.
Persze van arra is példa, hogy valaki még 80 éves korban is nagyon jó erőben van, szerencse a családban is volt valamint van is ilyen személy. De sajnos ez a ritkább.
További ajánlott fórumok:
- Egyedülálló harmincasok - mi az ok?
- Milyen stílusban öltözzön egy harmincas?
- Ha egy pasinak a harmincas nők jönnek be... vajon miért? Mitől harmincas a harmincas nő?
- Manapság egy harmincas éveiben járó nő megengedheti magának, hogy őszüljön?
- Szórakozóhely harmincasoknak Budapesten
- Debrecenben tudtok olyan szórakozóhelyet ahová harmincasok járnak?