Hányás, hasmenés szoptatás alatt tapasztalat? (beszélgetés)
Én is adtam neki normaflort mi is azt isszuk, páromnak ezt javasolta a doki.Kapott még valamit hasmenésre is de azt én nem szedhetem.
Beszéltem azért a gyerekorvosunkkal és ő is mondta hogy nem szokták elkapni ezt a babák.
Nyugi, nekem is volt ilyen a 2 hós baba mellett. 3 nap láz, aztán 4 nap fosás...
Szoptattam tovább, széntablettát ettem, és a babának nem lett baja...
Ő inkább a megfázósakra érzékeny. Azokat elkapja.
A bárányhimlőt viszont nem kapta el a nagyoktól, pedig nyalták, falták...
A természet tudja mit csinál, nyugi.
Ha meg mégis elkapná, vidd be a kórházba rögtön, nem azért, mintha halálos nyavaja lenne, csak a kiszáradás miatt jobb, ha figyelik.
Utálom az ilyen bacikat nagyon, de még mindig örüljünk, hogy ez a legnagyobb baj..
kb. 3-4 hetes volt a kissebbikem, amikor én kaptam el egy hányós-fosós vírust, ő vidáman szopizott, semmi baja nem lett, én voltam módfelett legyengülve.
ne félj, neki semmi baja nem lesz, hiszen rengeteg ellenanyagot kap a tejeddel.
A párom kapott el valami ilyen nyavalyát.Száműzetésbe van szegényem, anyukájánál lakik most.Legalább jó kezekben van:-)
Kérdésem az lenne, hogy szerintetek mennyi az esélye, hogy elkaptam?Illetve átadható ez a picinek (6 hetes) ha csak szopizik?Van valakinek hasonló tapasztalata?
További ajánlott fórumok:
- H1N1 oltás - terhesség vagy szoptatás alatt
- Epeműtét után van valakinek panasza: Hasmenés? Hányás? Görcs? Ha igen mivel előzitek meg?
- Lehet szoptatás alatt együtt szedni az Elevitet és a Dr. Lenkei féle kálcium-magnézium-c-vitamin italport?
- Mennyi idő alatt estél át a hányás, hasmenéses betegségen?
- Hasmenés és hányás terhesség alatt
- Pajzsmirigy túlműködés miatt gyakori nálam a hasmenés. Ez nincs kihatással a szoptatásra? Elegendő tápanyag szívódik fel így is?