Hányadik randin..... (beszélgetés)
Attol fugg...ha csak szexualis jellegu kapcsolatot tervezek, akkor nincs mire varni.
Ha komolyat, akkor 2-3 het max.- ez az atlag, de jellemeztek mar szelsosegek is.
Volt mar pelda komoly kapcsolat eseten rogton az elso alkalomra ill. tobb honapra is.
Mindig csak vàrni, vàrni, vàrni... :-(
Na de! ha Buda Ferenc "vàrni, vàrni, vàrni" versével éljük àt a vàrakozàst, az egészen màs...:-)
... én tudok vàrni (is) Miért? te szivesen vennéd, ha vàrnék ràd? :-)
:DDDDD
de azért te ugye tudsz várni?... és nem csak 1 napot :)
:)))))
megfogadom a tanácsod ;)
inkább legyen szerelmes belém így, amilyen vagyok, mint mint abba, aki nem....
Ez abszolút helyzetfüggő. A párommal 2,5 hónapja ismertük egymást (ebben benne volt egy 1hónapos nyaralásom, szóval 1,5 havi ismeretség) mikor rám vetette magát, épp a papírjait olvasgattam (gimis koromban fordítgattam, tolmácsolgattam) kikapta a poharat a kezemből, papírok szét és mire észbe kaptam már mindegy volt. Én egyáltalán nem terveztem vele semmit, igazi randink nem is volt.
Ezt többször felvetem neki azóta is, hogy valahol ez erőszak volt, mire rögtön rávágja, hogy nem nagyon védekeztem ellene és igaza van, 11 éve "erőszakolgatjuk" egymást
A sokadikon. Nekem fontos, hogy megismerjem a másikat, kell egyfajta érzelmi kötődés. Nem azért mert elveim vannak, hanem mert egyszerűen nem tudok más lenni.
Viszont, ha az első randin érezném azt a vágyat, akkor nem állnék ellent neki.
nekem ez változó tudd lenni. volt,hogy 2.találkozásra nem bántam meg de nem lett belöle hosszú kapcsolat:(
volt egy pasim több mint fél évig több mint 1honapig húztam mindig ott voltam nála és nem volt semmi, nehéz volt nekem is mert fél évig nem voltam senkivel előtte és mikor megtörtént nagyon szép volt hideg is kirázz :D
Nekem eddig 2 komoly kapcsolatom volt.
Az elsőt már nagyon rég óta ismertem,mert egy helyen laktunk,vele első nap...
A 2. (jelenlegi) barátomat egy véletlen folytán ismertem meg a neten és 2 hét után találkoztunk és akk is az első találkozásnál..
Én úgy gondolom, hogy a pasi irányítson, persze ne az első este az ágyába. Én meg addig játszom a 'jókislányt':)
A múltkori randin jót nevettem, mert kijelentette, hogy Ő a főnök, és mindig csak annyi történik, amennyit Ő akar.
És tudjátok, mit? Tetszik, hogy fontos Neki az ölelés, a csók, a simogatás, és nem egyből a bugyimat akarja lerángatni. (..de már nem bánnám:D)
Volt már olyan, hogy az első este.
Másnap azt sem tudtam, ki fekszik mellettem. (Jó, ez csak képletesen értendő, mert a munkatársamat vittem haza pár koktél után.)
Megbeszéltük, addig folytatjuk, amíg ez mindkettőnknek jó. 11 éves vagyunk együtt, lassan 4 éve házasok és van egy 1 éves fiunk.
Lehet azért fulladt ki a második, mert túl sokat vártatok! :)
Még annyit akartam, hogy az összes egy éjszakásnak induló kapcsolatom tartós és hosszú lett!
Én a sitty suttyba! :)
Ha tetszik és úgy hozza a helyzet nem várok!
További ajánlott fórumok:
- Házassági évforduló! - Nektek hányadik?
- Hányadik hétben, és hányadik napon szültél?
- Láz esetén ti hányadik napon fordultok orvoshoz?
- A hónap hanyadik napján jön a családi általában? Vagy ez nem fix dátum sose?Te kaptál már ebben a hónapban?
- Mikor, hanyadik héten tudtad meg a babád nemét?
- FET után hányadik napon érdemes tesztelni, ha 5 napos embriókat kaptam vissza?