Hány kilót kell összesen fogynunk? (És hány ment le eddig?) (beszélgetés)
Köszi!:))
Különben a mozgás vágy mindíg bennem volt..évekig kosárlabdáztam. Aztán úsztam..és jött a Norbi őrület..,ami szintén jó dolog.., mert a capoeira előtt kipróbáltam..le is fogytam..,de utána nem mozogtam viszont ettem. Úgy, hogy a dokinő ébresztett rá mikor magas koleszterint mértek, hogy állj, fogyj le! Ekkor voltam 80 kg.
Úgy hogy itt megijedtem..és muszáj volt valamit tennem. Ekkor kezdtem el Norbizni a Duci tréninggel..aztán hatása lett..és végig tornáztam a dvd-it. Le is fogytam..71 kg-ra. De utána jött a jojó efektus mozgás nélkül. Vissza pattant 75-78kg-ra.
Mielőtt elkezdtem az INSANITY-t, belekóstoltam a Capoeira aerobikba a Czanik félébe,..volt hatása mert ment le derékból csípőből..,de édes kevés. Ráadásul a combomat meg erősítette. Legalábbis úgy vettem észre. Aztán itt olvastam az INSANITYRŐL, és így vágtam bele, persze diétával és bizony ez kemény mozgásforma meg kell hagyni.
Nos háát röviden ennyit:)
Nekem 8-at kell és 2 lement.
De nem szigorú diétával, csak sporttal 2 hónap alatt.
Minden vezetve van..heti fél kilókat fogytam. Látni a mérlegelőmben az adatokat is:)
A lényege az, hogy tartós fogyás. Onnan ment le a zsír..ahonnan eddig semilyen tornától sem:)
Nekem ez nagyon bejött:)) Most már csak néha tornázom az Insanityt, de a Capoeirával és a Tatarek zsírégetőjével váltakozva..tudom tartani a súlyomat, sőt tovább fogyni alakulni is.:)
és mennyit fogytál vele?
megnézem:) kíváncsi vagyok:D
Most már könnyű, de voltam 80 kg is..és az istenért nem akart lemenni..muszály volt drasztikusabb tornához folyamodnom..és olvadtak lefelé..nem beszélve a formálódásról:)
Most már tudom..nem szabad abbahagyni a mozgást semmiképpen sem:)
További sikeres kiloktól szabadulást kívánok!
Csak a móka kedvéért, adjuk össze, hogy hány kilótól kell megszabadulnunk.
Nekem még 27-et kell és 12 ment le.
További ajánlott fórumok:
- Adjuk össze mennyi FÖLÖSLEGES KILÓnk van összesen! :)
- Adjuk össze mennyit fogytunk összesen!
- Hány fülbevalótok van összesen a 2 fülben?
- Szerintetek szégyen, hogy tanári fizetésből összesen 900 ezer forint tartalékot tudtam összekaparni? - Politikamentes válaszok jöhetnek!
- A párommal albérletbe szeretnénk menni. Összesen havi nettó 130 ezerből megoldható?
- Szerintetek nagy baj, ha egy 2 éves gyereknek összesen a két fülét negyvenszer felszúrják?