Hány hónaposan vinnétek/vittetek babát strandra? (tudásbázis)
11. kathlee
2008. jún. 18. 14:56
Szerintem ha szereti a vizet akkor fél éves kora után.
10. timba77
2008. jún. 17. 12:39
Ja és ajánlom a természetes alapú napvédőket, igaz nem sok, csak 3-4 faktorosak, de ha tavasztól használjátok, a baba bőre fokozatosan hozzászokik és nem ég le. A napozókrémek rémes dolgokat tartalmaznak, lehet,hogy nyugodt vagy és közben sokat ártassz a pici bőrének!
9. timba77
2008. jún. 17. 12:36
Hanga áprilisi, mi már pár hónaposan vittük strandra, Balatonra, egyéb vízpartra, tengerre augusztusban. Imádja, soha nem volt beteg, nem égett le, persze nagyon elővigyázatosak voltuk, de nem aggódtuk túl a dolgot! Ne fosszuk meg őket ettől az élménytől....
8. ALLICS
2008. jún. 9. 09:08
Nekem a kisfiam tavaly nyár végén született,így idén nyáron esedékes a strandolás.Még csak kismedencében pancsikolt itthon,de nagyon élvezi.Így nyugodt szívvel indulunk majd el nyaralni is.
Én személy szerint egy 2-3 hónapos babát nem vinnék ki a strandra.
7. anyuci74
2008. jún. 8. 22:59
En 6 honaposan vittem elöször strandra. Borzasztoan elveztea vizet!! :)))
6. tixtina
2008. jún. 8. 22:17
Nem vittem a babáimat strandra.
Mikor igazi strandidő van,olyan magas az UV sugár,hogy már én sem biztos,hogy kimennék.
Babát meg főleg nem vinnék strandra manapság.
Nem nekik való.
5. bmwkraft
2008. jún. 8. 22:05
Sziasztok!
Nekem három gyermekem van kb három hónapos korukban már jártak a strandon, pesze én is agyon kentem őket napvédővel. Az igazi pancsizást viszont csak öt-hat hónapos korukban kezdték el élvezni.
4. 7934d1ac97
2008. jún. 8. 21:50
én már láttam nem egyszer, egy-két hós babákat is babakocsiba a Balatoni strandokon, a család fürdőzött addig anyuka a parton a babájával volt a hűsbe, megoldották,
3. RLindi
2008. jún. 8. 21:39
Nekem decemberi a kislányom,tehát 6-7 hónapos volt az első nyarán. Akkor már mentünk strandra vele,persze bekentem 50 faktoros napvédővel és többnyire az árnyékban voltunk. Nagyon élvezte a babapancsolót.
2. 2577cdcc12
2008. jún. 8. 21:38
Én bármilyen korán elvinném, csak nagyon figyelj a fényvédelemre. Az enyém egyszer leégett, pedig a ház árnyékában volt, mert a levegő is barnít. A napernyők meg elég sokat átengednek.
1. Beatrix6
2008. jún. 8. 21:37
Hány hónaposan vinnétek/vittetek babát strandra?
További ajánlott fórumok:
- Hány hónaposan indult el a babátok?
- Hány hónaposan fordult meg először a babátok?
- Hány hónaposan érdemes egy babát szemorvoshoz vinni (szűrés, kancsalságvizsgálat)?
- 8 hónaposan hány cm és hány kg volt a babátok?
- 8 hónaposan milyen nagy volt babátok fejkörfogata? Súlya? Hosszúsága?
- Hány hónaposan fordult meg a babátok? Mennyi időt gyakorolt amíg sikerült neki?