Hány hónapos heggel lehet szoláriumba menni? (tudásbázis)
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne, hogy tapasztalt valaki olyat hogy az egyik melle mellnagyobbitás után lejebb volt mint a másik, látványossan :(
Hátha valakinek hasonló tapasztalata volt :(
És tudna e esetleg tapasztalatot. Mit csináltak vele, vagy mint mondták neki ...
Én most vagyok 5 hetes.
De nagyon lelkizek miatta 😭
Nagyon köszönöm el őre is a válaszokat, hozzá szokást
Köszönöm!
Nem lett sötétebb.
Szolikrémmel mindig bekenem.
Nem lettek sötétebbek a hegek? Bekented valamivel a szoli előtt?
Nekem másfajta műtétem volt(hasi) a heg miatt 6 hónapot vártam a szolival.
Nem lett semmi baj:)
Én is láttam már, hát kemény.....Ha műtétre gondolok, mindig azok a képsorok jutnak az eszembe, amikor össze vissza dobálják az ember karját,forgatják erősen a fejét, tömik a cicit. Egy egész plasztika szettet láttam, arctól kezdve minden volt benne. Grat annak, aki túlélte:)
A kisebbítésnek is van fóruma a hoxán. Csak ott először nem válaszoltak, ezért indítottam új témát. Egyébként engem is a hátonfekvés készített ki. hét-nyolc hétig csak úgy tudtam aludni. A lényeg, hogy túl vagyunk rajta, mindenki jobban érzi magát, most már csak barnulni kellene :-)
Ja bocs, így helyesen a fórum neve: Mellplasztika tapasztalatok
Nekem is van egy barátnőm, aki nagyobbítatott és egy hétig sírt a fájdalomtól. Egy munkatársam kisebbített, azt mondta, h nem vészes. Gondolom mindenki másképp éli meg. Nekem tényleg nem fájt, csak néhány pillanatig, amikor fekvő helyzetből felültem. Ami a legrosszabb volt, hogy 1 hónap után tudtam oldalra feküdni.
De egyébként van egy fórum itt a hoxán: mellplasztikai tapasztalatok. Ott is vannak páran, akik kisebbítették.
A mellettem lévő szobában is volt egy implantátumos csaj, ő sokat sírt. Nekem négy órával a műtét után fel kellett kelnem egyedül és kimenni a wc-re. Na akkor azt mondtam, hogy ha most nem szakadok szét, akkor bármit túlélek.
Vágnak egy 3cm-es rést, és azt még ki tudják jobban tágítani, mert nyúlik a bőr. Aztán begyömöszölik. :) Nekem nem igazán fájt az egész. Inkább az volt a rossz, h nem csinálhattam szinte semmit...
Mi tágul? Én is láttam nagyobbítást és kisebbítést is. A dokim azt mondta, hogy bár a kisebbítés nagyobb műtét, nekem össz-vissz 80-90 cm a hegem, az implantátumbehelyezés után jobban fáj.
Azért az még tágul rendesen. Láttam már mellplasztika videót. Nagyon durva... :)
Ja, és nem sötétedett be. Szép vékony, fehér. Szerintem nyugodtan mehetsz. De ha tartasz tőle, akkor takard le. Én régen úgy csináltam, h volt nálam vmi krém, bekrémeztem a hegem, és zsepit ragasztottam rá. Addit tartotta, míg le nem járt az idő. De szerintem már nem árthat az UV,ennyi idősen meg pláne nem.
Jé, nem is gondoltam volna, hogy ekkora résen be tudják helyezni az implantátumot.
Jaj, bocs, összetévesztettelek Monka1212-vel!
Neked tudom milyen vágásod van!!!!
Szerintem mehetsz nyugodtan,az már csak heg!
Mekkora vágásod van? Nem sötétedett be?
A hegek már megmaradnak, nem tűnnek el. Csak nem akarom, hogy besötétedjenek a szolitól. Orvostól nem kérdeztem, ennyi idő után meg már nem akarom ilyesmivel felhívni.
Orvosod mit mondott?
Szerintem kérdezdd meg,de véleményem szerint már mehetsz.
Érdekes,hogy még nagy hegek vannak!
7 hónap után már simán mehetsz. Nekem alul van vágásom (mellnagyobbítás) 3 hó után mehettem.
Nekem fülplasztikám volt és azt mondta a doki, hogy egy évig ne menjek se tűző napra se szoliba...mindezt mondta június elején...
Szoliba nem voltam, napon igen de nem lett semmi gond!
7 és fél hónapja műtöttek, elég nagy hegek vannak rajtam, de lassan szeretnék szoliba menni. Szerintetek lehet már?
További ajánlott fórumok: