Hány évesen "jó" igent mondani és mennyi együtt járás után? (beszélgetés)
1. stulika (válaszként erre: 46. - Csáboska)
2010. máj. 13. 11:21
Szia!
Én a női büszkeségen a női tartást értem, hogy nem vagyok hajlandó megaláztatni magam egyet, az EGYETLEN férfitól sem :) Ez nem azt jelenti, hogy nem vagyok megértő, kedves, figyelmes, nőies, titokzatos, szexi, ha kell :P Viszont azt nem értem, amikor egy nő mindent alávet a férfi akaratának, csakhogy megtartsa. De sokszor milyen áron? Úgy beszél egynémelyikükkel a párja, hogy a kutya is nyüszítve oldalogna el, sokszor elsül a kezük, ott alázzák meg őket ahol tudják, stb. Az én nézetem az, hogy ne így érezzem, hogy férfival van dolgom...:D
További ajánlott fórumok:
- Ha azt veszed észre, néha magadban beszélsz, annyi a mondanivalód, itt a helyed! :)
- Tudnátok mondani szép lányneveket?
- Miert szokták azt mondani, hogy az anya-gyermek közötti kötődés kialakulasahoz fontos, hogy az anya természetes úton szülje meg gyermekét...
- Ti miből tudtátok, hogy a párotok az igazi, éreztétek, hogy neki igent kell mondani? Párom megkérte a kezem, imádom, akarom őt de...
- Öt hónap együttjárás után döbbentem rá, hogy szerelmes vagyok! Halálra rémültem az érzéstől! Ez normális dolog?:)
- A járástanulással együtt jár, hogy a baba akaratosabb, nyugtalanabb, rosszabbul alszik? Ez normális, vagy más miatt lett ilyen a fiam?