Hamis marcipán recept


50dkg darált keksz
25dkg vaj vagy margalin
20dkg porcukor
1dl tej
2-3evőkanál kakaópor
2teáskanál rum aroma
2teáskanál mandula aroma SZÍNTELEN!
tortabevonó
A Hamis marcipán elkészítési módja:
Keksz,vaj,porcukor,tej összegyúr. A masszát kétfelé választom. Az 1-gyik feléhez hozzáadjuk a kakaóport és a rumaromát ha szükséges kevés tejet adhatunk hozzá. A másik feléhez hozzáadjuk a szintelen rumaromát. A tésztát kinyujtjuk és egymásra helyezzük. Tetejét csomizázzal bevonjuk. hűtőbe rakjuk 3-4 óra mulva fogyasztható.
Nagyon fincsi a kisfiam imádja.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: verda1103, 2010. jan. 21. 19:49
A hamis marcipán elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.