Halvány pozitív terhességi teszt vagy szellemcsík? (tudásbázis kérdés)
Ott alul nem puffadok :) tudom h ez furcsan hanzik de igenis gombolyodik.baratnomnek is nagyon hamar kerekedett a pocakja.. 7hetesen mar akkora volt h le sem tudta tagadni..
Mindegy , ha nem lesz a napokban pozitiv teszt termeszetesen megyek dokihoz..mitol is van ez.
Hat lehet.. alap esetben en is ezt gondolnam.. csak a hasam a gyanus.. ha az ugyanigy gombolyodik akkor jovoheten csinalok masikat.
Koszi
Hat igen.. csak kezdek belefaradni..mindig negativ(kiveve ezt ha ezt .. bar azt nem tudom h minek is szamit ez :) ) es gombolyodok gyonyoruen :) aminek persze nagyon orulnek csak olyan jo lenne mar tudni:)
Koszonom a segitseget :)
Az lesz csak nem ertem ,sosem lattam ilyet. Toltottem fel rola kepet az adatlapomra ha megnezed megkoszonom:)
Nagyon gombolyodok szoval mutatnia kene mar :/
Igen Látom hogy régi a kérdés de érdekelne hogy ti is láttok ott második csíkot? Vagy csak beképzelem ?!
Ha a Válasz erre kattintotok, akkor bejön a tesztkép.így nem kell kivenni a szóközöket.
Nekem Gabriel teszt mutatta ki 9 éve a fiamat.De én akkor csináltam, mikor már késett.előtte felesleges,
Facelle teszt mutatta ki nekem a legkorábban, 3 nappal nem várt előtt.
Mikorra várod?
Nekem a kimaradt napján már mindig jól látható volt a Gabrielen a csík terhesség esetén, sosem volt problémám ezzel a teszttel, mindig a valós eredményt mutatta...
Késik már?
További ajánlott fórumok:
- Pozitív terhességi teszt után mikor kell/érdemes orvoshoz menni?
- A napokban pozitívat teszteltem, a terhességem első heteiben járok
- Negativ terhességi teszt vagy lehet ebből még pozitív?
- 3 terhességi tesztben halvány pozitív csík jött ki, várható vajon a babóka?
- A terhességi teszteken a szellemcsík csak akkor látszik ha fény felé fordítom?Tulajdonképp hogy jövök rá, hogy tudom megkülönböztetni?
- Ez most halvány pozitív terhességi teszt vagy száradási csík?