Hallottatok már ilyet? Repülőjeggyel kapcsolatban..... (tudásbázis)
ma érkezett egy e-mail, hogy változott a menetrend; elfogadom-e az újat?
Lehet én voltam túl gyors és kiszúrtam???
Volt már olyan, hogy módosult a foglalás után a menetrend, de akkor értesítettek és el kellett fogadnom az új időpontot, de az aznapra vonatkozott, csak pár óra különbséggel.
Most meg nem szóltak és másik napra áttették.
Azt hittem, hogy én rontottam el az időpontot, de szerencsére megtaláltam a visszaigazolást, amin még a február 1-je szerepel.
Valószínűleg járattörlés lesz február l-én, s ezért átfoglaltak a legközelebbi járatra.
Persze ezt nem kell elfogadnod, fel kell venni a légitársasággal újra a kapcsolatot.
Ez tényleg érdekes.
Velem még ilyen nem történt de mindent eltudok képzelni!
majd írd meg mi történik.
Egyszerűen a február 1-re megvett jegyemet "áttették" január 31-re...se szó, se beszéd....
Nem akarom elhinni!
Persze, hogy írtam panaszt....
de nem térek magamhoz, hogy hogy lehet ez????!!!
Képzeljétek foglaltam jegyet február 1-re.Minden rendben, nem az első és nem az utolsó foglalásom.
Erre ma rámegyek és látom, hogy január 31-re szólnak a jegyek.....
Hirtelen a fejemhez kaptam...utánanéztem...hisz nincs is ehhez a járathoz csatlakozásunk??!!!
Megnéztem nincs is február 1-én gép???
Teljesen hülye vagyok????
Hát nem.....
További ajánlott fórumok:
- Lepény "gond". Hallottatok már ilyet?
- Csótánycsapdával kapcsolatban tapasztalatokat szeretnék kérni.Milyet érdemes venni, vagy milyet ne vegyek?
- Milyen karácsonnyal kapcsolatos horror filmet ismersz? (ha ismersz ilyet)
- Gyöngyfűzéssel kapcsolatban keresek nagyon jó magyar oldalakat, melyben található kép, minta...stb., ha tudtok ilyet létszi írjátok le.
- Arcszaunával kapcsolatban milyen tapasztalataitok vannak? Használtok ilyet?
- Hűtőszekrényt akarok venni, vajon milyet - tapasztalatotok ezzel kapcsolatban?