Hallottatok már az uv-mentes barnulásról? (nem ez a befújós cucc) (tudásbázis)
A lányom lefújatta magát 3 nap után mint egy leprás úgy nézett ki:D....előtte 2napig nem használhatott se tusfürdőt,se parfümöt,se testápolót....utána meg aszem egy napig szintén tilos volt ennek a használata....tehát ha három nap után le jön....ak gyakorlatilag csak a tiszta vizes fürdés marad:)
Pár év eltelik majd egyszer csak kitalálják h huuu még is csak káros:D....hiszen ez csak egy vegyszer amit ránk fújnak!
A BARNULÁS JÖVŐJE MEGÉRKEZETT!
A káros ultraibolya-sugárzás miatt egyre kevésbé javasolt a napozás, ezért dolgozta ki a MagicTan ezt az eljárást, mely abszolút innovatív és a legmagasabb igényeknek is megfelelő technológia.
VARÁZSLATOS BARNULÁS
Gyors barnulás UV nélkül
Az automatikusan működő MagicTan gép villámgyorsan, egyenletesen befújja a test teljes felületét a MagicTan szabadalmaztatott kozmetikumával. Ez az oldat abszolút biztonságos, egészségre nem káros, természetes önbarnító reakciót vált ki a bőrben. A fő alkotóeleme a már régóta elismert DHA, mely néhány óra alatt egyenletes, gyönyörű színt ad. A barnaság bőrtípustól függően megközelítőleg egy hétig tart. A folyamat UV-mentes, ezért az UV-ra érzékeny vendégek is biztonsággal használhatják, még akkor is, ha világos bőrűek vagy netán szeplősödére hajlamosak.
Én ezt meg nem mondom Neked..
Nekem pl. a bőrgyógyász nőci ajánlotta, mikor melanoma-szűrésen voltam..
Ha barna akarok lenni, akkor ezt próbáljam ki:)
(nem próbáltam, már csak azért sem, mert horror az ára.. 5perc 3800ft.. kicsit/nagyon rengeteg)
És tényleg uv mentes és ilyen erős?
Mert az eu-s csövek sem barnítanak 5szörösen.
Nálunk is van ilyen szoli.
Állítólag cseppet sem káros, és mindenféle 'tudós' orvos támogatja:)
Délelőtt dobtak be hozzánk egy ilyen szóróanyagot.
5 perc "szolizás" 3500ft, és megegyezik 5 alkalom 'rendes' szolizással....
Mi a szösz ez?