Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Hallottatok már a Rejene nevezetű krémről?Tapasztalatok? fórum

Hallottatok már a Rejene nevezetű krémről?Tapasztalatok? (tudásbázis)

2008. dec. 15. 00:47

Jó kis számítógépes trükk a reklámja! Én biztos nem adnék érte pénzt. Esetleg akor ha multimilliárdos lennék és nem tudnám hova költeni a pénzemet....

Ki az aki beveszi hogy lapos hasa lesz újra attól a krémtől?? Adjanak mintát kipróbálni...kíváncsian várnám az eredményt!! Addig tornázok tovább...

2008. nov. 2. 20:58
Vaiaki használta még a reyenét közülletek?
2008. okt. 22. 10:30
Ez szerintem mind csak duma.."azért hogy ezt a krémet lejárassák"
2008. okt. 2. 20:20

Ezt találtam róla:

"Ne szánd rá a pénzt, csak reklámfogás, de a zsírgöbök (narancsbőr) és terhességi csíkok elleni hatásos hatóanyagok, a koffein és az alga, ezért olyan krémet vegyél, ami ezeket tartalmazza, ilyen pl a dm- saját márkás terméke, ami BALEA néven fut és kb 1000ft.

Az ha nem használ, akkor a REJENE sem jönne be, ráadásul 15ezret adnál és az csak 200ml krém, tehát egy-kéthétig lenne elég..

Szóvalsokmindent kipróbáltam tanulmányi alapon, de legjobban a koffeines krémeknek volt hatása...egyik legsikeresebb krém az AVON által forgalmazott koffeines talpápoló krém..sajnos mostanában nem kapható, de arra gondoltam, hogy most kiprobálom, ha erős kávéfőzetbe, esetleg magas koffeintartalmú instant kávéba keverem akrémet...aztmég vizsgálom egyenlőre, de nyugodtan kipróbálhatod, mert nem akarom szabadalmaztatni. "

2008. okt. 1. 12:01
Én is ezekkel a csíkokkal küzdök, de állítólag nincs rá csodaszer. Még ez se . Ráadással borsos az ára.
2008. júl. 9. 10:20
Igen én is csak ezt tudom mondtani nem régiben hallottam a rádióban hogy ne nagyon higgyünk ezekben a csodaszerekben mert nincs az a krém ami helyre hozza max a műtét
3. Csiga78 (válaszként erre: 2. - Gabi37)
2008. máj. 30. 10:33

Az árát nem láttam sajnos,de ha ennyibe kerül azt azért nem hiszem,hogy ennyire megéri.

Érdeklődtem utána gyógynövény boltban és igazat kell adjak az eladónak,hogy nincs olyan krém a világon,ami a szétrepedt bőrről el tudja a striákat tűntetni,max csak halványítani tud rajta:(((

2008. máj. 29. 21:19

Szia!

Én a Top Shopban láttam, nekem is felkeltette a figyelmemet és szerinted igaz-e az egész vagy sem? Nagyon kiváncsi vagyok rá de sajnálom a 15000 Ft-ot.

Ha hatna akkor azért megvenném.

2008. máj. 27. 11:02
Hallottatok már a Rejene nevezetű krémről?Tapasztalatok?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook