Hallotál már olyan krémről ami segíti a kisfiuknál, hogy a fütyje ne tapodjon le, és ne legyen fitymaszükűlete. (tudásbázis)
Utólagos tanács (inkább másoknak), mert nektek már mindegy. Szerintem azért nem engedtek be, mert látták, hogy a te félelmed miatt még jobban megrémülne. De azt hiszem, így is megérezte (hiszen gyerek). Mi a (baba kora óta) máig legjobb barátjával együtt vittük a fiamat, tehát két család, mi anyukák szintén kint maradtunk, én még a fülem is befogtam a folyosón, és az apukák mentek be.
Ők valószínűleg sokkal jobban tudták, hogy mit jelent ez az alapjában véve igazán kicsi műtét.
Tehát másoknak jó tanács, olyan vigye, aki nem retteg maga is a beavatkozástól. Ja, nem emlékszem már, mennyi idősek voltak a fiúk, talán kettő körül, de még kis kocsiban ültek.
Sziasztok, az én fiamnak hátramegy csak le van tapadva a peremnél... A barátnőm kisfiának viszont asszem a sebész dokinő írt fel szteroidos krémet, még nem műtik meg (most lesz 4 éves). Az elvékonyítja a bőrt és ezáltal segít talán majd neki hátramenni. 6 éves korig nem műtik állítólag. Mi amikor 1 hónapos volt a babánk voltunk urológián, ahol mondta az asszisztens néni, hogy tessék hátrahúzni kezdettől fogva, mert nagyon sok krém és váladék gyűlik fel alatta, és pislogtam is, mikor mutatta.. Ebből lehet később a gyulladás, ami nagyon kellemetlen.
A háziorvosotok tud ebben segíteni, nem kérdezted még?
Van ilyen! Nekünk annak idején írt a dr.nénink egy krémet, aminek a neve Diprosalic. Ezzel minden este be kellett kennünk a kukiját. Ezt kb. 2 éves korában írta, és kb. fél évig kenegettük. Emellett persze minden este hátrahúztuk neki, és meg is lett az eredménye, mert 2,5 éves korára, már majdnem teljesen hátra lehetett húzni. Most már lassan 3 éves lesz, és már teljesen hátra lehet húzni neki a bőrt.
Szerintem kérdezz rá a gyerekorvosnál, hogy nem tudna-e valami krémet írni rá. Én is így tettem és akkor írta ezt.
További ajánlott fórumok:
- Körülmetélés fitymaszűkület miatt!!!!
- Felnőttkori fitymaszűkület - kirepedezés
- A gyerekkori fitymaszűkületet hogyan kezelik?
- 4 éves kisfiú fitymaszűkülettel
- Használt már valaki Ovestin krémet fitymaszűkület kezelésére?
- Tapasztalt anyukák segítséget szeretnék kérni! 9-10 hónapos és 3 éves kisfiúknak ajándékötletek?