Hali ! Van valakinek tapasztalata a bon prix ruhákkal? (tudásbázis)
Sziasztok!
Tegnap jött meg a bikinim és a hozzá illő strandnadrágom, a mérete hála Istennek, tökéletes, a nadrág jó minőségű, a fürdőruha pedig kiváló! lágyszik rajta, hogy minőségi az anyaga és a varrása is, bélelt, tényleg tök kellemes viselet. Ráadásul kb két és fél hét alatt kiszállították (én sem voltam otthon, be lehetett menni érte a postára).
Most rendeltem tőlük, több mint 20-ért cuccokat, és a fürdőruciból kiindulva nem pánikolok.
Én már rendeltem többször, és nagyon szeretem, csak ki kell tapasztalni a megfelelő méretet, mert ezeknek nagyobb a számozásuk, tehát ha mondjuk az átlagos méreted 40 -es, akkor a katalogusból 38-asat rendelj, mert nagyobbak!
Az csak ritkán van, hogy nem jön meg a rendelt áru mert elfogyott, ellentétben a Quellével, ahonnan általában amit rendeltem,az nem jött meg...szoval a Quelléből nekem elegem van, de a Bon Prix-et szeretem!
syia ne haragudj 1000+1 bocsika nem ebbe a forumba szerettem volda de ugzanebben a témában.
bocsi
rendben annak nagyxon jó de van olyan munkamániás emberke aki hazaérve a saját szabadidejét a cégreklámra fordítja ??? Kár hogy nem tudják szétválasztani a munkájukat és a munkaidőn túl az emberséget.
nesze neked magyar összefogás.
Szia!
Én is szoktam nézni a bon prix oldalát, hogy melyik ruhák lennének jók, és szerintem jó minőségűek is. Csak vigyázz vele, mert lehet, hogy a Quelle ruháihoz hasonlóan soha nem fog megérkezni a várva várt csomag...(sajnos személyes tapasztalatból mondom) Ez a rizikó megvan benne...
volt ami szupi, volt ami nem..ami nem, azt visszaküldtem..postafordultával utalják vissza..csak a postaköltséget nem..de ez természetes..
Én szeretem..tavasszal is rendelek majd:)
További ajánlott fórumok:
- Mit csináltok a "lassan száradt" szagú ruhákkal?
- Ha molett ruhákkal foglalkoznál, milyen (nemzetközi viszonylatban is vállalható) nevet adnál az üzletednek?
- Mit csináljak a teregetéskor kinyúlt ruhákkal?
- Mit lehet csinálni a ruhákkal, hogy ne látszódjon meg rajtuk a nedvesség?
- Mit lehet tenni penészgyanús ruhákkal?
- Van valakinek Brevi Grand Prix gyerekülése?