Haldoklik a macskám és nem tudok rajta segíteni. Nagyon... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Szerintem meg egy haldokló állatot nem szabad kimozditani a jól megszokott helyéről,egy stressz amugy is orvoshoz menni ugyanúgy állatoknak is...
Inkább az orvos menjen oda ha szeretnél így könnyíteni.
Nagyon sajnálom! :( Együttérzek Veled.
Épp ma voltam dokinál a 9 éves kandúrommal. Baleset érte, deréktájon sérült a gerince. Csodálatos dokink van, mindent megtesz érte, lelkiismeretes, felelősségteljes, ráadásul szinte baráti áron dolgozik ... Áldom az eget, hogy ilyen orvost találtunk, és hogy gyógyítható a cicus. (Időben vittük.)
Kívánom, hogy cicád ne szenvedjen sokat, és Te is megnyugvást találj!
Mi nem tudtuk elaltatni. Az orvosunk azt mondta, hogy most küldhetne minket kivizsgálásokra, ahol esetleg kezelgetik is több tízezer forintért, de ő azt gondolja, hogy 17 év egy cicánál nagyon szép kor. Gondozzuk, ahogy eddig és majd meglátjuk...
Tegnap volt 6 éve, hogy este 11-kor elpusztult.
Annál szörnyűbb éjszakánk még sosem volt.
Én se kívánom senkinek, de mint látjuk, többen átéltünk már ilyet:(
De tudsz segíteni: elviszed egy utolsó injekcióra. Nem könnyű, de meg kell tenni!
Februárban nekünk is meg kellett lépni, mert a 12 éves Bogárkánk minden erőfeszítés ellenére második hete szenvedett. Még mindig hiányzik, ahogy Mamcicka is, aki 2017 augusztusában 18 évesen elaludt örökre. :(
Ez megint egy olyan fórum amire mit is lehet nyomni?
Nem baj? Kukorica?
Vidd el orvoshoz, hogy altassa el!
Ne hagyd szenvedni, ennyi megérdemelne!!!!!!!!!!!!!!
Tegnapelőtt nagyon rosszat csinált az egyébként im-ádott egyetlen macskám, 2 napja haragban vagyunk. Most hogy olvastam FI témainditóját, egyből megbocsájtottam neki . ( elfogadta, ő is nekem )
Ne
De, tudsz. Főleg ha fájdalmai vannak. Altatással.
Sajnálom.
További ajánlott fórumok:
- Nagyon fáj a vesém. Tud valaki segíteni, mit tehetnék?
- 4 hós szoptatott babámnak 2 napja nincs széklete, nagyon sír mit lehetne segíteni?
- Hogyan lehet segíteni annak, aki nagyon szereti a hazugságot?
- Nagyon jó hajpakolásra lenne szükségem!!! Tud valaki segíteni?
- Mi a véleményetek Béky Lászlóról? Tud segíteni, nagyon súlyos tüdődaganatos betegeken?
- 90-es évek zenéiből szeretnék válogatást csinálni retro bulihoz, de nem nagyon tudom az előadók nevét és a számok címét. Tudnátok segíteni?