Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Hajnövesztő tippek? fórum

Hajnövesztő tippek? (beszélgetés)

szept. 24. 15:30
vitaminokat szedjünk Omega-3-mal, fontos az A-, C-, D-, E-vitamin, valamint a cink, a vas és a biotin. A peptides hajszérumok és az olajos szérumok jól használhatók a globy.com oldalon. Ezenkívül feltétlenül szulfátmentes sampont használjon.
11. Kacsahercegno (válaszként erre: 10. - Srcrss)
szept. 23. 12:34
Ja mondjuk 1.5 cm is lehet, az enyém sztem több mint 1 cm-t nő havonta, most hogy rövid a hajam, rohadtul idegesítő, hogy kb. 2 hónap után lenő a frizurám. :D De amikor mindenfélét szedek rá, meg hajnövesztést elősegítő sampon meg anyámkínja, akkor se nő gyorsabban. 🤷‍♀️ A körmöm is ilyen gyorsan nő...
10. srcrss (válaszként erre: 8. - Kacsahercegno)
szept. 23. 12:03
Az enyém is körülbelül 1 cm-t nő, de van, akinek sokkal többet. Genetika... Nincs rá csodaszer. De biztos, hogy szebb lesz, ha egészségesesen táplálkozik stb.
9. Kacsahercegno (válaszként erre: 8. - Kacsahercegno)
szept. 23. 11:31
Ezt nem a ricinusolajra értettem, az nem drága, csak nem biztos hogy megéti összemézgálni a fejed hogy talán 1 mm-rel többet nőjön tőle. Ha masszírozod a fejbőröd csak úgy ricinusolaj nélkül, az is serkenti a vérkeringést és hozzájárul hogy növekedjenek a hajszálak. De ugye azok folyamatosan nőnek maguktól is, akkor is ha semmit se csinálsz.
szept. 23. 11:28

Sokkal gyorsabban nem fog nőni a drága csodaszerektől meg semmitől sem. Olyan havi 1 cm körül reális.

Egészséges táplálkozás, igyál elég folyadékot, mozogj, egyél fehérjében gazdag ételeket. Ja és ne használj rá hőt, ne szőkítsd, mert ha a vége mindig letörik, sosem fog megnőni. Sokan javasolják a selyem párnahuzatot is ezen okból. Még valamilyen hajra való tápkieget pl. forcapil, tricovel érdemes lehet beszerezni, de csodát ne várj tőle.

7. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Soufflet)
szept. 23. 11:10
Igen valamennyivel hosszabbat,merr kicsit lassan nő. A ricinus olajat halottam sok helyen,valószínű meg fogom próbálni.
szept. 23. 11:08

"Ess eső, ess,

holnap délig ess,

Zab szaporodjék,

búza bokrosodjék,

Az én hajam olyan legyen,

mint a csikó farka,

Még annál is hosszabb,

Mint a Duna hossza."

szept. 23. 01:35

Nem mondok semmi rosszat azokrol, amit irtak, mert nem kellett probalnom. Gyenge, vekony haju vagyok.

De hosszabbat akarsz? Az lehetetlen. Regen dekerig ert a hajam, most megvaltozott. Csak hatkoxepig no szepen.

4. 9c84047c98 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 22. 18:54
Bánfi sampon, hajszesz rendszeresen. Láttam több ismerősöm fején, hogy hatékony.
3. Józsibirka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 22. 18:46
Tudok! 😄
2. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
szept. 22. 18:43
Én tudok, csak nagyon macerás a használata. Ricinus olaj. Lehetőleg gyógyszerkönyvi tisztaságú.
szept. 22. 18:35
Tudtok mondani tippeket amivel gyorsabban nő a haj?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook