Hajnövesztés diólevéllel (beszélgetés)
Én használtam egész nyáron. Elég fura hajam van, lapockáig ér, alul egyenes, a fejem tetején van jópár dugóhúzószerű tincs. Klassz mindkettő, de nem egy fejen!:) Olyan 80-as évek beli Tina Turner frizurám volt:) Hát hogy növesztett-e..elég gyorsan nő a hajam, ezért ezt nem tudom, viszont nagyon szép sima lett, kis barnás csillogással. Most persze hajszárítóval szárítom a hajam, és van ehez egy Plantúr 39 nevű sprém, a hatás ugyanaz, a reklám beli "folyékony haj" csoda, viszont ez 2000 ft-ba kerül.
A diólevél nem henna. A henna egy más növény. A diólevél, meg a diófának a levele. Igen ,színezi a hajat,de nem olyan mértékben mint a henna, pl, öblítőként nem színezi a hajat.
Sziasztok! Még új vagyok itt.Azért regisztráltam, mert sokat olvasgattam itt nálatok.. :) Szóval arra lennék kiváncsi, hogy van-e valakinek tapasztalata a diólevéltea növesztő hatásáról? Én ma csináltam egy ricipakolást 4 órán kerdesztül, utána samponoztam 3-szor, majd diólevél teával öblítettem. Szerintetek használhat?
Zsírosodásra, korpásodásra jó. Barnáknak ajánlott, a szőke hajat megfogja. A diólevél főzettel kell öblíteni. Növeszteni nem tud, de szívesen adok neked a hormonjaimból mert nem tudok kéthetente festetni. Úgy nő, mintha trágyáznák.....Hova küldhetem a felesleget? :-)
És milyen csodát művelt? Mert sokféle lehet :)
Szia!
Minden hajmosásnál öblítésként: 2dl diólevél-tea+1dl almaecet+5dl meleg víz.Csodát művel ,már a fodrászomnak is feltünt.
Én használom a diólevél és diókoppáncs főzetét hennával, hajfestésre. Szinez, fényesít a hajon az biztos, hogy önállóan milyen hatása van nem tudom, mert a henna a domináns.
Valaki esetleg a diólevélről, ha már azért nyitottam a témát???!!!
hát mivel kókusz olaj van benne és az megdermed engedek rá egy kis meleg vizet, aztán egy keveset öntök a markomba és jól belemasszírozom a fejembe :).majd a hajvégekre is teszek.Nem kell sok belőle .min 40percet hagyom a hajamon, majd lemosom samponnal. nem zsírosít könnyen ki lehet mosni.
van egy lány is itt, nyunyusz89 az ő naplójában megnézhetitek, hogy is néz ki:)ez a vatika .
én a gyógynövényes boltban veszem 1460 ft
150ml, kicsi kiszerelés de sokáig elég főleg hogy én egy héten 2x-3x is használom minden hajmosás előtt:P, és már a párom is előszeretettel kenegeti a haját vele :D DE kb 1 hónapig elég.
Szia!
Hol lehet kapni ilyen hajolajat? :)
ez egy kondicionáló hajolaj, én már a második flakonnal használom, és a pasim is mivel ellepte a korpa a fejbőrét, szörnyű volt, na de rávettem hogy használja és 3 használat után megszűnt a korpa :)
kimásoltam neked mire is jo:
A Vatika hajolaj indiai kókuszdióolaj, henna, amla és brahmi tartalmának köszönhetően különleges hajápolószer. Csökkenti a környezeti ártalmak, a festés, a dauer káros hatásait, ápolja a hajat és a fejbőrt, elősegíti a haj növekedését. Kúraszerũ használata során haja rugalmas, selymes fényũ lesz.
Különleges összetétele révén a fejbőrbe jutva javítja az agy mũködését (a brahmi-tartalomnak köszönhetően). A henna természetes gombaölő hatású, egészségesen tartja a fejbőrt, segít megelőzni a hajhullást és egészségessé, fényessé teszi a hajat. A neem antiszeptikus hatásának köszönhetően segít megakadályozni a fertőzéseket, a korpa megjelenését a fejbőrön, továbbá megelőzni a hajhullást és a korai őszülést. A citrom szintén hatékony a korpaképződés és a hajhullás megelőzésében, és szép fényt ad a hajnak.
Elírtam bocsánat, új a laptop és félrenyomtam 3-4-et akartam írni, meg közben máson is járt az eszem, és nem olvastam vissza. Ne haragudjatok!
Ez olaj vagy sampon, hol lehet kapni? Előre is köszi!
1cm ?? egy hónapban hm az elég kevés,
habár normál esetben a haj 1-2 cm nő.
vagy elírtad?
az én hajam 3cm nő egy hónapban, dabur vatikát használok aminek alapja a kókusz olaj és 11 indiai gyógynövény, mely gombaölő hatású is és regenerálja a hajat.
Diólevél az a henna. Az a hajat is színezi. Ami nekem bevált és eltüntette a korpákat, valamint elkezdett tőle rohamosan nőni a hajam és dúsulni az egy pakolás. Amely a ricinus olaj, argán olaj és kókusz olaj keverékéből áll össze! Ajánlom, próbáld ki! Egy hónap alatt 1 centit nőtt a hajam és az állaga merőben más lett, vékony szálúból, dús és kezelhető hajat varázsolt. Heti háromszor használom. Rárakom, dunckötést rakok rá ( folpakkal rászorítom a fejemre) valamint sapka úgy, alszom és reggel bő vízzel valamint szilikonmentes samponnal kimosom. Csodákra képes!
Valakinek van esetleg tapasztalata? Azt olvastam, hogy az ebből készült főzet növeszti a hajat, illetve jó zsírosodásra és korpásodásra is. Kíváncsi lennék, kinek hogy vált be, én ma próbálom ki. :)
További ajánlott fórumok: