Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Haematoma a méhben volt már valakinek?Aki nem terhes. fórum

Haematoma a méhben volt már valakinek?Aki nem terhes. (tudásbázis)

6. 1e76158442 (válaszként erre: 5. - Basset)
2010. okt. 7. 17:32

próbálok....

köszike

5. Basset (válaszként erre: 4. - 1e76158442)
2010. okt. 7. 17:27

Hát, ez türelemjáték... Idő kell, míg felszívódik, lehet, addig a doki se tud mit mondani...

De vigasztaljon, hogy miután nekem elmúlt, aztán már semmi bajom nem volt és a baba is egészséges lett meg nekem se volt semmi bajom azóta se. Szóval, szerintem próbálj meg ne aggódni, egyelőre...

4. 1e76158442 (válaszként erre: 3. - Basset)
2010. okt. 7. 17:24

köszi

azt mondta vagy kijön onnan vagy felszivódik,reméli!

Ebben a hónapban nem volt meg a menzim csak másfél napig ezért is mentem el hozzá.Félek ez miatt nem lesz peteérésem,mert ugye rendes menzesz sem volt,vagy hogy nem tünik el.Be vagyok tojva

2010. okt. 7. 17:19

Hát, ezzel nem tudom, fogok-e segíteni... Nekem 2. terhesség legelején volt. Vérezgettem, de csak annyira, hogy pisi után megtöröltem magam és a papír véres volt, szóval nem folyt, a betét sosem lett véres.... A doki megvizsgált, mondta a hematómát, meg, hogy "AZÉRT küldjük el terhesgondozásra" - tehát volt rá esély, hogy elvetélek, gondolom. Aztán kb. 1-2 hét alatt magától felszívódott.

Na most, hogy ez nem terhesen hogy működik, azt nem tom.Írj egy listát a kérdéseidről és dugd a doki orra elé... :)

2010. okt. 7. 17:13
A dokim haematomat vagyis vérömlenyt észlelt ultrahangon keresztül a méhemben.Gyereket szeretnénk nem tudom ez mennyire befolyásolja.És hogyan fog ez távozni,nem jár nagy vérzéssel?
2010. okt. 7. 17:11
Haematoma a méhben volt már valakinek?Aki nem terhes.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook