Ha visszamondott a vevő egy csomagot, a futár cég ezt tudni fogja időben? (tudásbázis)
Ráadásul én hivatalosan nem is tudom,hogy nem kell neki,a jófogással levelezik,hogy vásároltam XY-tól mail címe:...,és nem kérem.
Onnan tudom,hogy én is látom,mit írnak egymásnak,se a vevőjelölt,se a jófogás nem keresett meg közvetlen
A jófogás ingyenes háztól-házig szállításal vettek tőlem egy pólócsomagot 2000Ft-ért.A cég visszaigazolta,hogy holnap jön érte.A vevő meggondolta magát,a jófogással levelezik(ezeket nem nekem küldi,a jófogáson keresztül kapom)Még sehova se jutottak.)
Holnap jön a futár:adjam oda a csomagot?Ha nem adom,rámvarrhatják,bár ingyenes a hónapban a szállíták,de ők feleslegesen jöttek ki.Elviszik,de nem veszi át..visszahozzák,de az már október,így kiszámlázhatják.A bankszámlaszámomat tudják,de szerintem nem nyúlhatnak hozzá.Inkább a tartsák meg a csomagot,mint fizessek érte.
Mit csináljak,ha a futárcég megjelenik?
A vevőjelölt úgy fogalmazott,ha lehetséges,töröljék,egy kis remény,ha odakerül hozzá,átveszi mégis.Vasárnap csodát nem várok se a jófogástól,se a futárcégtől
További ajánlott fórumok:
- A zepter-bioptron szerződést nem lehet visszamondani?
- Mekkora nagy csomagot tudok futárszolgálattal küldeni?
- Postán vagy futárszolgálattal adjam fel a csomagot?
- Ki tudja melyik a legkedvezőbb futárszolgálat belföldre? Nagyméretű csomagot szeretnék küldeni kb. 200km távolságra
- Nagy csomagot szállító futár céget tud valaki?Őrbottyánról Budapestre kéne?
- Túlsúlyos csomag szállítás 70kg méret 190*140*50. Melyik futár viszi el? Szállítottatok ilyen méretű csomagot?