Ha valakinek sikerült a nyelvvizsgája, de a bizonyítványt a diplomaosztóig nem küldik ki, elfogadják az egyetemen a vizsgás igazolást? (tudásbázis kérdés)
7. gesztenye78
2013. ápr. 21. 22:44
Én olyat ismerek, aki bemutatta az igazolást, de a bizonyítványt nem. Megkapta a diplomáját az ünnepségen, aztán szépen visszaadta és átvette újra, immár hivatalosan amikor megjött a nyelvvizsgája.
6. agnes89
2013. ápr. 20. 23:09
Nálunk a TO azt mondta, hogy a diplomaosztó előtti napig kell beérkeznie a nyelvvizsga érvényes fénymásolatának. Én a Nyíregyi Fősulira jártam!
De... Azt mondta, hogy a diplomát utána is kikérhetem, csak nem lesz ünnepélyes keretek között az átadás.
De amúgy az a tuti, ha megkérdezed a te sulid TO-ját!
5. 5bcf1b7c01
2013. ápr. 20. 15:48
Az egyetemet nem kérdezted meg? Tanulmányi osztály?
Dékáni, rektori hivatal?
4. noozimanoo
2013. ápr. 20. 15:44
Amúgy meg nem tarthatják vissza a diploma átadását 1 évig. Szóval ha az igazolás nem elég nekik, akkor annyi, hogy nem a diplomaosztó ünnepségen adják oda, hanem a tanulmányi osztályon.
3. noozimanoo
2013. ápr. 20. 15:42
El kell, hogy fogadják!
2. 00301065a7
2013. ápr. 20. 15:40
Hogy átvehesse a diplomát és ne csússzon. Június elején lesz eredmény, de a bizit csak július végén küldik ki.
1. 00301065a7
2013. ápr. 20. 15:39
Ha valakinek sikerült as nyelvvizsgája, de a bizonyítványt a diplomaosztóig nem küldik ki, elfogadják az egyetemen as vizsgás igazolást?
További ajánlott fórumok:
- Melyik nyelvvizsgatípusnál kaphatok leghamarabb bizonyítványt?
- Angliában szerzett Trinity nyelvvizsga mit ér otthon? Elfogadják?
- Jogosítvány kiváltásához (közlekedési hatóság) elfogadják a bizonyítvány másolatot?
- A félig sikerült nyelvvizsga bizonyítványok átvételére van valami határidő?
- A 10 évfolyamra épülő képzésnél elfogadják a befejezetlen szakmunkás bizonyítványt?
- Ti mennyi idő múlva kaptátok kézhez a BME nyelvvizsga bizonyítványotokat? Írjátok le saját tapasztalataitokat.