Ha valakinek előfizetéses a mobilja és ellopják ( és be is van kapcsolva), mit lehet tenni, hogy ne vegyenek le róla, amennyit akarnak? (tudásbázis)
tiltsd le a szlgáltatónál ha mg nem lopták el akkor kérdezd meg a szolgáltatót, mi a legjobb menet és mit irj fel otthon, hogy kéznél legyen
egyébként, csak óvatosan az ilyen "nem akarom" de folyton ezen törpölök dolgokkal, mert minden gondolat egy program, és elindul megvalósulni...
és ha megtörténik, akkor "mondhatod" én tudtam, én megmondtam
igen te programoztad :)
járj utána
rezonancia törvénye müködik akkor is ha tudsz róla, és akkor is ha nem
Köszönöm szépen mindenkinek a választ!
Még nem lopták el, de félek, mert hallottam már, hogy sok mindent lopnak, mobilt is. Mivel én öreg vagyok és a férjem is, most jutott eszembe, hogy mi is lenne, ha ellopnák, akkor mit csinálnánk? Jobb felkészülni mindenre...
én többször jártam úgy, hogy ellopták a telefonomat
egyből le kell tíltatni a kártyát és a telefont is!!!!! (eddig 3x mondták a szolgáltatónál, ne tíltsam le a telefont, mert a rendőrség bemérheti, ha használják, 1 év múlva mindig jött a rendőrségi végzés, hogy eredménytelen volt így megszűnt a nyomozás)
Ezért mikor utoljára ellopták, a telefont is tiltattam, igaz kellett hozzá a papírja is, mivel azon van a nyilvántartási száma
További ajánlott fórumok:
- Vesz valaki mostanában T-Mobile előfizetést?
- Kinek milyen TV előfizetése van, és mennyire elégedett vele?
- Ha felhívlak de ki van kapcsolva, vagy le van merülve a telefonod, akkor értesülsz róla a telefon bekapcsolásakor, hogy kerestelek ugye?
- A párom kinn van külföldön, minden nap beszélünk. Tegnap nem dolgozott, a telefonja mégis egész nap ki volt kapcsolva.
- Domino előfizetéshez adategyeztetés, kapott másvalaki is ilyen sms-t?
- Egy telefonkészülékről meg lehet állapítani, hogy kártyás-e vagy előfizetéses?