Ha valaki túllépte a képzési időt, és ezután már a felvett kreditekért x összeget kell fizetni, akkor azt meddig kell befizetni? (tudásbázis)
szia!
Hívd fel gyorsan a tanulmányi osztályt,esetleg menj be személyesen!
Én tandíjas vagyok,nekem a tandíjhoz kellett mindig hozzácsapni a plusztárgyfelvételt,és mindig beiratkozáskor kell vinni a befizetett pénz összegről a banki kivonatot(amit legkésőbb a beiratkozás napján kell befizetni).
Nem kaptam semmilyen levelet. Nem azért kell fizetnem mert fizetősön vagyok, hanem mert túlléptem az államilag támogatott időszakot, és maradt még egy tárgyam.
Egy 5 kredites, melyet mondtak (5x3500)lesz, csak nem mondták mikor kell majd befizetni.
Sikeresen felvettem a tárgyat, és szeretném tudni meddigre kell összehozni a pénzt.
Hello!
Először is bocsi hogy csak címszavaket írtam, de nem tudtam hogy an fogalmazzam meg röviden a kérdésem, mely az lenne, ha valaki túllépte a képzési időt, és euztán már a felvett kreditekért x összeget kell fizetni, akkor azt meddig kell befizetni? Tantárgyfelvételig vagy vizsgaidőig vagy meddig? Köszi a válaszokat!
További ajánlott fórumok:
- Nem tudom befizetni a számláim !
- Ha munkahely nélkül magam után fizetném a tb-emet, az mennyi és hol és hogyan kell elintézni, befizetni? Mi kell hozzá?
- Hogy lehet más banknál lévő folyószámlára pénzt befizetni?
- Albérlet kiadás tisztán, hogyan kell az adót befizetni?
- Gázszámlát lehet bankba befizetni?
- Digi számlát QR kóddal befizetni, tudna valaki segíteni?