Hogy lehet más banknál lévő folyószámlára pénzt befizetni? (tudásbázis)
Szia!
Segíts már nekem is légyszíves! A lányom vásárolt a Tesz-veszen, és utalnia kellene az összeget, de sajnos nem tudjuk az azonosítót és a jelszót. Ezt a szerződésben megtaláljuk? Neki OTP Junior kártyája van.
360 forint volt az utalási díj.
Jó üzletet csináltam, 600 forintos cuccot vettem, 270 forint a postaköltség, 360 a banki költség. Megérte. :)
Úgy van,szerintem is így logikus.
Csak nekem azt mondta a csaj,hogy ha a számlájára fizetem be a rózsaszín csekken,akkor az a bizonyos bank levon tőle 200 forintot a számlájáról.Már párszor megjárta.
Mindegy,én biztos nem adok fel rózsaszín csekken.
Banki átutalásnál is levonnak nem kevés pénzt.:(
Ha a posta vonja le,akkor ha a címére küldöm a pénzt a rózsaszín csekken,ugyanúgy vonnia kéne.
Szerintem.Mivel az is postával megy.Vagy nem jól gondolom??
Szivesen!
Ha bármi kérdésed van, bankban dolgozom ügyintézőként és pénztárosként, remélem tudok segíteni.
Nem a bank vonja le a 200 Ft-ot, hanem a posta.
Egyébként intézheted az utalásokat a saját számládról, de annak utalási költsége is van. Utalásonként - banktól függően - 50-től 450 Ft-ig is lehet.
A másik banknál lévő számlaszámnak 16 vagy 24 jegyűnek kell lennie.
Pont az előbb utaltam egy általam megvásárolt termék árát,egy tesz-veszes partnernek.
Kérte,hogy ne rózsaszín csekken fizessek,mert akkor levon tőle a bank 200 forintot.
Ezt azért elég szemétségnek tartom.
További ajánlott fórumok:
- Melyik banknál érdemes folyószámlát nyitni?
- Egyik banknál folyószámlája van a férjemnek, a másiknál személyi kölcsöne.Mit lehet tenni, hogy ne kelljen havonta bejárni utalni?
- OTP Banknál nyitnék lakossági folyószámlát, mi a menete?
- Melyik banknál érdemes folyószámlát nyitnom?
- Raiffeisen banknál szeretnék folyószámlát nyitni.
- Melyik banknál érdemes vállalkozói folyószámlát nyitni?