Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Ha újrakezdhetném sem férjhez nem mennék, sem nem szülnék.... fórum

Ha újrakezdhetném sem férjhez nem mennék, sem nem szülnék.... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

1 2
34. tumbo2 (válaszként erre: 33. - Szegfűrózsa)
dec. 30. 10:25
én szintén.azt sosem bántam meg,hogy megszültem a lányomat.okos,kedves,és szép.na nem rám a morózusra hasonlít. én sem mennék oda,nem tudnék elviselni mást egy szobában.a vejem mondta,van két pici lakrészük,kiadták albérletbe,ketten lennénk az anyjával,de sajnos ó meghalt.
33. Szegfűrózsa (válaszként erre: 7. - Myra)
dec. 30. 10:02

Ismerek egyedülélőket, akik nem magányosak!

Nem csak a családban élők tudják kiteljesíteni a maguk életét!

32. Shya (válaszként erre: 30. - Enissa)
dec. 29. 11:42
Ez sajnos így igaz. Az idősek otthonát pedig még az ellenségemnek sem kívánnám. :/
31. Shya (válaszként erre: 25. - Tündike40)
dec. 29. 11:41
Igen, én is hasonlóban bízok <3 :)
30. Enissa (válaszként erre: 22. - Violet18)
dec. 29. 11:26

Remélem sosem kerülök otthonba!

De a gyerekeim nyakán sem szeretnék lógni. Ápoltam Édesapámat, megtenném újból, de nagyon nagy teher.

Amíg egy kisgyerekkel odamegyek ahova akarok, egy beteg időssel már kevésbé.

Inkább találjon rám valaki majd, mintsem egy idősek otthona, vagy valakinél, ha nem is nagy teher, de akkor is egy akadály legyek a szabadságukhoz.

Ugye, amíg eltudja valaki látni magát, addig nincs gond, utána meg egy nyűg az élet.

29. tumbo2 (válaszként erre: 22. - Violet18)
dec. 29. 11:12
de,ha én úgy szeretek?megbolondulnék,ha állandóan emberek közt kéne lennem.
28. tumbo2 (válaszként erre: 26. - Görögtánc)
dec. 29. 11:10
férjhez nem mennék,de egy gyerek kellett.
27. globus (válaszként erre: 21. - Violet18)
dec. 29. 10:46
Még lehet. Felnőnek, kirepülnek, saját családjuk lesz. Utána azt csinálsz, amit akarsz.
26. Görögtánc (válaszként erre: 13. - Amaunet)
dec. 29. 10:15
Igen, én hibám, bocsi. De arra is igazak ugyanezek. Szerintem csak azért vágyik ennyire az egyedüllétre, gyerek és férjmentes életre mert a jelenlegiből a rosszat éli meg az egyedüllétnek meg csak a jó oldalát látja. Mindennek van előnye hátránya.
25. Tündike40 (válaszként erre: 24. - Shya)
dec. 29. 09:29

Nekem sem lehet gyerekem,de hálIstennek van egy rendes párom aki elfogad/ elfogadott és szer

et/szeretett pedig elég beteges vagyok sajnos. az rossz hogy nincs gyerek,de a páromért hálát adok Istennek naponta többször is. 26. éve lesz már hogy együtt vagyunk🧡

24. Shya
dec. 29. 03:09

Aki azt írja, új életet kezdene a gyerekek helyett, komolyan érdekelne, miért? (Bocs nekem nem működnek vmiért az emojik, nem rosszból kérdezem, csak érdekel a véleményetek. :) )

Nekem nem lehet gyerekem, mostanra pedig már ez alapján alakítottam ki a dolgaimat.

Egyébként szerintem is van abban valami, hogy az embernek mindig az kell, ami épp hiányzik az életéből. Mintha alapvetően is így lennénk összerakva.(Az persze más kérdés, ha a párodról kiderül, hogy enyhén szólva nem az Isten lába és jobb döntésnek tűnik tovább lépni.)

dec. 29. 01:59

Mondod ezt most.

De ha nem lennének az lenne a baj. Örülj, hogy vannak.

dec. 29. 00:28
Miért kellene idősen egyedül lenni. Annyi nyugdíjas klub, öregek otthona van, h csak na 🤔
21. Violet18 (válaszként erre: 20. - Tabasco Sarkany)
dec. 29. 00:28
Simán. Imádom őket, de a mai eszemmel magamnak élnék
dec. 28. 21:57
Hogy mondhatsz ilyet a gyerekeidrol?
19. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 28. 21:48

De már elment a hajód.

Sajnos rosszul alakult az életed,de lehet ezt csak az elmúlt ünnepek miatt gondolod így, ami talán felkavart.

Én boldog vagyok, hogy vannak gyerekeim, de mégis elgondolkodom néha, ha tudom akkor milyen a világ, szülnék-e? És ezt az ő érdekükben.

De egy percig sem bántam meg, hogy vannak. Rengeteg boldogságot hoztak az életembe.

18. globus
dec. 28. 21:13
Jó, ha van az embernek hozzátartozója. Olyan, amilyen, de a remény hal meg utoljára.
17. timycat (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 28. 20:55

Nem tudod mi lett volna ha...

Abból hozd ki a legjobbat ami van! Válni házastárstól el lehet, gyerektől viszont nem fair, nagyon nem.

dec. 28. 20:46

De nem kezdheted újra.🤷‍♀️

Felesleges arra pazarolni az erőt és energiát, hogy a "milettvolanaha" vonaton utazgatunk. Ebben a világban előre haladunk az időben. Dolgokat teszünk, vagy dolgok történnek velünk, aztán cipeljük a súlyukat.

15. Amaunet (válaszként erre: 10. - Görögtánc)
dec. 28. 20:41
Bocsáss meg! Nem magányról beszél, hanem egyedül élne.
14. Zitu2 (válaszként erre: 10. - Görögtánc)
dec. 28. 20:40
Így van.
dec. 28. 20:38
Ne keverjük a magány érzését a választottan egyedül élőkkel! Ők (szerintem) nem magányosak, hiszen maguk választották az egyedülálló életet. Ők megtanultak egyedül élni és kialakítják a társas életüket.
12. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 28. 20:33
Számomra ez a vallomás arról szól, hogy a férjrd és a gyarmekeidet szívesen lecserélnéd.
11. Amaunet (válaszként erre: 7. - Myra)
dec. 28. 20:31

A magány miatt nem azok szoktak sírni akik az egyedül élő, egyedülálló státuszt választják.

A magánytól sokkal inkább szenvednek azok, akiket a családjuk elhanyagol.

10. Görögtánc (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 28. 19:14

Sztem kár rágódni rajta. Azt feltételezed, hogy a magány jobb lett volna, mert nem magányosan élsz. Amíg nem tapasztalsz meg valamit, de vágysz rá, annak addig csak a jó oldalait tudod elképzelni. Ha már benne vagy, akkor meg a rosszabb jól pofán vág. Fordítva is így van ez, aki magányos családra vágyik és általában egy idili családot képzel el, tökéletes gyerekeket, mintaférjet. Senki sem azt képzeli el, hogy társas magányban él; nehezen kezelhető gyerekei vannak, pedig aztán akad ilyen is bőven.

Örülj annak, ami adatott, ha meg nagyon szarnak érzed a helyzeted megsúgom, hogy a házasság nem egy életre szól. Ki lehet belőle lépni.

9. _Berry_ (válaszként erre: 7. - Myra)
dec. 28. 19:07
Ha azt nézzük, hogy az elmúlt években mennyi fiatal kiment az országból, -és nem mindenki kalandvágyból, hogy majd idővel visszajön- akkor sok magányos idős lesz még itt.
8. Ghost👻 (válaszként erre: 7. - Myra)
dec. 28. 19:03
Hány magányos özvegy van aki több gyereket is felnevelt!?
7. Myra
dec. 28. 18:58
Hát amíg fiatal vagy, ez elmegy, de később csak a magány jutna neked. Az sem jó.
6. Flóra76 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 28. 18:56
Több, mint 20 év házassággal és két gyermekkel is az mondom: semmit nem tennék másképp!
dec. 28. 18:54
Ki fog halni az emberiség! 🤖
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook