Ha programozott császárod volt hányadik héten beszélted meg az orvossal? (tudásbázis)
Édes:-)))
De jó:-)
Ja, az elsőnél egy hónappal előtte megvolt az időpont, a másodiknál is kb, a 3.nál csak a hetet tudtam, a napot nem.
Mivel az első két császár farfekvés miatt volt ami változhatott volna akár a végén is, egy hónappal a kiírás előtt fixáltuk le csak a dolgot.
1. programozott: karácsony másnapjára voltam kiírva, megcsászároztak Dec 20-án
2. programozott: kértem, hogy várjuk meg a kiírás napját (hátha beindul a szülés és közben befordul mégis a lányom), kiírás napján császároztak
3. programozott: két csaszi után semmiképp nem várnak a 40. hétig, előző héten befektettek és 38+6-ra megcsászároztak. Két műtétes nap van egy héten egyébként, én rájuk bíztam a dolgot, hogy melyik legyen bár lehet, hogy nem is szólhattam volna bele, nemtóm..
Es mikor lett végül hány hetesen?
Hol szültél?
További ajánlott fórumok:
- Beiratkoztam egy programozó suliba (10 hónapos). Hirdetik,...
- (Farfekvés miatti) programozott császárra váró és azon átesett kismamák (beszélgessünk)
- Farfekvéses babánál mindenképpen szükséges a programozott császár?
- Szeretnénk ikreket. Mi a véleményetek a programozott ikerterhességről? Esetleg vannak ikreid?
- Valaki aki ismeri a Sencor SMW 3317-es típusú mikrohullámú sütőt, a programozási útmutatót leírná?
- A programozott császár valóban többlettraumát okoz a babának?