Ha pettingelünk... (beszélgetés)
=)) jezusom! hagyjatok mar! ;))
30 évvel ezelőtt az Ifjúsági Magazin kérdezős rovata tele volt ilyenekkel, ott válaszolgatott Veres Pál dr, ugye? Amikor annak idején olvastam a válogatást ezekből, tizenévesen csuklottam a röhögéstől. Most inkább szomorú vagyok, hogy ilyeneket még mindig kérdeznek a mostani fiatalok.
Erre mondta az osztályfőnökünk anno, hogy több sexuális felvilágosítást nem hajlandó tartani ofői órán , miután valaki érettségi előtt élt az egészséges családtervezés lehetőségével, és nem a terhességmegelőzésnél figyelt inkább jobban. Azóta se sok minden változhatott.
itt még nem :D minden szép fehér :)
Dr Veres Pál
Beszélnünk kell róla!!
Erről is beszélnünk kell!!!
Hogyne..hótiszta...nézz már ki az ablakon, minden tsupa latyak :)
Elnézést kérek a levelemért,de nagyon nagy bajban vagyok.
Tizenhat éves múltam.
Három hete voltam el először úgy fiúval,hogy nem volt rajtam szoknya,az ing és a bugyi viszont mindvégig rajtam maradt.
A fiún nem volt semmi.
Én akkor olyan jól éreztem magam vele,
mint még eddig senkivel.
Most viszont nagyon félek,ugyan is azóta nem jött
meg a menstruációm.
Igaz ,hogy eddig sem volt még rendszeres.
Ugye nem lehet gyermekem?
Nagyon kérem ,válaszoljon,amilyen hamar csak tud.
*
Dr Veres Pál
A bugyi nem fogamzásgátló eszköz.
A testhez tapadó záróvonala alatt történhet olyasmi,ami a nem kívánt terhességhez vezethet.
Mire válaszomat megkapja,szervezete már felelt
remélhetőleg kedvezően.
És ez legyen tanulság arra, hogy előbb kell gondoskodni a tennivalókról s nem utólag-olykor már hiába-szánni-bánni a meggondolatlan cselekedeteket.
az én gondolataim hótiszták :)))
Persze, nem neked! Hanem kinek? A laposembernek? :)
ittvalakinekpiszkosafantáziájaaa. ésnemnekeeem :DDD
Milyen pipa? Már megint az orálszex? Feslett nőszemély! :))
hűű.. nehéz kérdés.. homokozás után Peti jól tökönrúg, mindaddig amíg hatástalanítva van ruha gyorsan kiráz, az inget visszavesz és Petinek mivel a golyói szét vannak rúgva max petting jöhet szóba vagy az se.. védekezés kipipálva :)))))
Baj van.
Ha nem mész a homokozóba: nem lehet pettingelni.
Ha meg leveszed a ruhát, hogy kirázd, rádmegy a Peti, de nem védekeztek!
Na ezt old meg! :)
tiszta szerencse hogy már nem vagyok abban a korban :DDDD így nem leszek homokos. :D nehezen jön ki a ruhából :))))))))))))))
Még ha csak terhes lenne. De mindjárt homokos. Hisz ha jól emlékszem, valaki itt lentebb homokozóba irányította a kérdezőt. :)
ennyi a felelősségtudat.. se ing se peti.. oszt ajtóstul házba.. csoda ha mindenki terhes lesz így?? :DDDDD
Pedig még fel sem vettem az inget. Akkó meg hogy? Hát semmi védekezés? :)))
Nekem elé gyanúsan ismerős volt ez a kérdező kicsit más bőrébe bújva, de kövezzetek meg, ha nem így lenne....
Egyébként végigolvasva nagy topic :D
ennyit a pettingról.. rögtön ön a (le)b..ás :DDDDDD
A kérdező se volt százas az tuti,de Ti meg aztán.....jellemző!!!Szomorú,hogy egyből rárepülnek itt néhányan egy-egy valakire,aki elesettebb,mint a másik,vagy butuskább....és máris jön a támadások hada...miért kellett volna megvédenie magát....?????Basszus....miért vagytok ennyire rosszindulatúak????Csak feltett egy kérdést....lehet,hogy full kamu volt az egész,de akkor is el lehetett volna intézni egy "nem,nem lehetsz terhes" mondattal....lehet sajnos kisegítős....de a szex,meg már érdekelné,hisz Ő is csak ember,mint TI!Ha meg igaz a story,szerencsétlen idejön tanácsért,mert talán máshoz nem nagyon tud,Ti meg itt osszátok az észt...nem baj,legalább lefoglaltátok magatokat:)Annyi szerencsétlen és elesett ember van...inkább segítenünk kéne basszus.....na mindegy....írhattok bármit reakciónak,részemről ez a fórum halott.....üdv nektek,további jó piszkálódást....
mi vagy te ? burkoló? :)jó szöveg hallottam már valahol :)
Szerintem ez a topic, itt most elmegy tentizni. :)
Akkor tényleg megérte! :)
ne is törődj vele :) megérte. szétröhögtem magam :DDDD köszikösziköszi :))
Hát ez tök jó. Meg kell szakadni a röhögéstől.
Jaj, azt hiszem ezt hívják offolásnak!
(vagy asszony kloffolásnak?) :)
Csempészni mégsemá', azt büntetik! :)
Aranyos kifejezés a női nemi szervre: pusszogó! :))
Egyik haver szólása volt:
-Úgy bevarrtam neki, hogy csak úgy pusszogott, mint mikor a nagyi kavarja a baracklekvárt!
Jáááj :DDD
(pedig ha jobban belegondolunk) :)
Mert én a lompos becsempészésénél már leragadtam!!
az hogy mondjuk 13-4 évesen ilyet kérdez.. de 17???? ha egy általános iskolás kérdez ilyet azt mondom hát oké.. vannak még fekete foltok a tudásban.. de középiskola vége felé? azért ez kicsit durva szerintem.. és az anyjával is beszélt erről? és úgy se tiszta a kép.. nekem csak ez volt érdekes :)