Ha nyárig szeretnék megszabadulni 10 kg-tól, milyen alapanyagokat szerezzek be? (beszélgetés)
Hasonló terveim vannak nekem is, a legnagyobb problámám a mértéktelenség. Van rajtam némelykor falási inger, ami sokszor csak a széndhidrátokra összpontosul. Pl. kenyér, a finom puha kenyeret, ha olyanom van, hatpofára tudom betolni.
Illetve nagy probléma, hogy minden főétkezés után vágyom a desszertre, a harmadik fogásra, az édesre.
Rájöttem, hogy lehet azért is vágyom az édesre, mert sokszor túlsózom az ételt. (?)
Értettem!
Én most arra lennék kíváncsi, hogy sikerült-e már valamennyit leadni?
Eddigi eredmény?
Alakul?
Biztosan jó a krém is, de alapjaiban az izomlázat újabb és újabb tornával, testmozgással lehet megszüntetni a leghatásosabban.
"Kutyaharapást szőrivel!"
Mi rendszeresen készítünk: harcsàt, lazacfilét grillezve, pisztrángot, aranydurbincsot sütőben, tonhalat salátának, ezek a lidlben mindig kaphatók.
Ezen felül piacon lehet venni pontyot, süllőt. Nem olyan nagy mutatvány ezeknek az elkészítése, rengeteg videó van a neten.
A szárnyas húsok pedig a különféle fűszerekkel nagyjából a végtelenségig variálhatók.
A pulyka és a csirke, illetve a rengeteg fajta hal ami manapság már mindig kapható, olyan változatos módokon készíthető el, hogy szerintem nem lehet megunni.
A víznek igazi alternatívája legfeljebb a tea, cukor nélkül.
Pedig jó a hús meg a hal, nem mondom, hogy állandóan, de fehérje és abból épülnek a sejtek, meg hát alig van kalória értéke.
Zöldséget, gyümölcsöt, tejterméket vegyél mellé/hozzá.
A túró aduász, eheted sósan, sok zöldséggel, de eheted édesen is, ha édeset kívánsz, akkor gyümölccsel.
Minden a változatos fűszerezésen múlik, hogy ne váljon unalmassá a pulykamell. Zöldfűszerek (petrezselyem, kapor), szerecsendió, rozmaring, fokhagyma, gyömbér, mind mássá teszi a párolt hús ízét, és ugyan úgy a zöldségekét is.
A vizet ízesítheted citromlével, pár mentalevéllel, de ihatsz gyümölcsteákat is cukor nélkül.