Ha normál rendelésre megyek, kell fizetni a fogorvosnál? (tudásbázis)
Amikor utca szerint hozzá tartoztam akkor nem fizettem,mert akkor még nem volt 300ft.Tehát olyan régen voltam nála.
Ki vannak írva az ajtókra melyik dokihoz melyik utcák tartonak.
Én már a Litzen M. utcába tartozom,de hogy melyik dokihoz azt nem.
ha valaki tud segítsen!
engem a fogpótlás árak érdekelnének! sajnos most már elkerülhetetlen, és mielőtt elmegyek szeretnék képben lenni!
P.I-nál a tihanyi úton rendel.
Amúgy mint fogorvos nagyon jó szakmailag.
Én is így jártam:(Nagyon fájt már 3 napja a bölcsessgfogam,összeszedtem a bátorságom és elmentem a fogorvosomhoz.De mivel elköltöztem abból az utcából átkerültem egy másik fogdokihoz/persze erről nem tudtam/.A doki 1300 ft-ot kért a húzásrt megjegyzem egy cseppet sem fájt.De csak a vizitdíjról kaptam nyugtát az ezres az zsebre ment.Mert mint utólag megtudtam a foghúzás sürgősségi esetnek számít ezért még vizitdíjat sem kérhetett volna.Persze le sem tojtam a pánzt,mert megszabadultam a fájdalomtól.
Még régebben elkezdett egy fogamat kezelni,de még kell rá egy fedő tömés amit 5000ft-ért csinál meg.
Úgyhogy itt győrben tökmindegy hogy fogmegtartó kezelés vagy húzás ígyis-úgyis fizetni kell a 300ft-on felül.
Én eddig is körzeti fogorvoshoz jártam, és teljesen jó volt, olyan fogamat tömött, amire tutira azt mondtam, hogy húzni fogják!
Ahova most mennék, neki meg van magánrendelése is, és állítólag elég jó! Na, majd kiderül, csak a bátroságomat kell összeszedni!
Lassan nem is lesz olyan dolog amiért ne kellene fizetni!
Uh, én el sem mernék menni körzeti fogdokihoz:S
Ígyis nagyon félek tőle!
Magánorvoshoz járok,nagggyon drága, de legalább megpróbálja megmenteni a fogat és nem egyből húz:(
Holnap megint mehetek hozzá, mert egyet még muszáj húzni azt mondta:(Remélem nem lesz nagyon rossz.
Csak a fogmegtartó kezeléseket támogatja a tb. A húzásért fizetni kell. A tömés ingyenes.
Persze a vizitdíj az van.:(
hát nem tudom ,a multkor az apósom a körzetileg hozzánktartozó fogorvoshoz ment ,a szomszéd faluba,..a húzásért elkérte a 3000 ft-ot
no comment....
További ajánlott fórumok:
- Te félsz a fogorvosnál? Vagyis a fogorvostól?
- Mennyire normális, ha az egyik ismerősöm heti 2-3 alkalommal velem jön haza, de soha nem akar fizetni?
- Jogos-e, ha a háziorvos kiírja az ajtajára, hogy a nyugdijasok csak a délelőtti rendelésre mehetnek?
- Magán fogorvosnak adnátok hálapénzt?
- Hol készítenek rendelésre hímzett törölközőt?
- SZTK -s körzeti fogorvosnál kell-e fizetni a fogkőeltávolításért?