Ha nem titok, call centeresek, ha vagytok mennyit kerestek? (tudásbázis)
A helpdesk az, amikor felhívod a bankod vagy a t-mobil ügyfélszolgálatát. Egy ilyen helpdeskbe akár óránként tízezer hívás is beeshet, ezért ott ül egy csomó alkalmazott fülhallgatóval egy hodályban, és veszegeti ezeket a telefonokat. :)
A helpdesk az ugye a "segítő pult", tehát ahova segítségért telefonálsz - ügyintézés, műszaki, stb
a call center ("hívásközpont") pedig maga az egész jelenség, tehát az "ügynökök" vagy telefonos ügyfélszolgálatosok, a menedzsmentjük, a berendezések, minden együtt.
Olyan call center is van, ahol pl telemarketinget folytatnak vagy eladni próbálnak termékeket, vagy adósággot behajtani, ezeknek többyire kimenő hívásaik vannak (ők hívogatják az embereket), és nem befele jövő hívásforgalmuk, mint mondjuk egy OTP ügyfélszolgálatnak vagy egy autóklubnak.
A párom is hasonlót csinál, ő help desk-ezik br.
130-ért, 8 és fél órában.
Szellemileg fárasztó és nagyon monoton...
Nem nehéz munka inkább szellemileg fárasztó kicsit.
Ülsz egy irodában és kimenő vagy bejövő hívásokat intézel,rögzítesz stb.
nehéz munka? ( lehet,hogy hülyeséget kérdeztem..)
De mi kell hozzá?
Szia!
Én külföldön voltam call centeres és kb. 100.000 ft-ot kerestem.
További ajánlott fórumok:
- Hol és hogyan kerestek munkát?
- Ti hogyan kerestek/kerestetek munkát?
- Kismamák!Ti hogyan készültök vissza a munkába?Visszamentek a régi helyetekre esetleg Gyes alatt tanulás és új munkát kerestek?
- 11.kerületi Babák és Mamák! Ha barátot kerestek a manótoknak gyertek és találkozzunk! :)
- Szlovákiai magyarok, melyik utazási oldalon kerestek magyar balatoni szállásokat, hoteleket? Szlovák honlapokra gondolok!!
- Cukrászok!! Mennyit kerestek havonta Magyarországon? Külföldön mennyit lehetne?