Ha nem szabad 1 hónapon belül TSH-ra menni, de nekem kétszer is volt 2 különbözö beutalómon, lesz belöle baj? (tudásbázis)
Azért nem szabad, mert az állam egy vizsgálatot finanszíroz rá havonta.
Nekem amikor babát vártam rossz lett a T4 értékem a TSH pedig kicsit magasabb volt mint kellett volna, ezért fontos lett volna, hogy hetente-kéthetente nézzük, mert még korai szakasz volt, és a gyógyszerhez ill beállításhoz ha kell ennyi idő is számít. Viszont a rendszer visszadobja, mert az OEP nem fizeti ki csak min. 30 nap különbséggel( vagy 31, nem tudom már). Szóval ezért magánban csináltattam a másodikat, hogy ne menjen vele idő, hogy véletlenül átcsúszik-e, vagy nem.
Az eredményt nem másítja - attól, hogy ennyi vért levesznek :) nem változik meg az, hogy mi van benne, vagy a következő adagban :).
Simán leveszik a vért, majd a leletre ráírják, hogy 1 hónapon belül már volt vizsgálat.
Egyébként van olyan eset, amikor nem gond. Én szedtem methotyrint és akkor 2 naponta ellenőrizték a TSH-mat és a májértékeimet.
További ajánlott fórumok:
- Mit szóltok a különbözö vallási gyülekezetekhez?
- A Wizz Air-nál, mennyire veszik komolyan az ellenőrzésnél a különböző dolgokat?
- Mit jelentenek a vérvételi eredményen a különböző jelölések?
- Tampon tapasztalatok ( különböző tipusok)
- Mennyit érnek meg a különböző valós, vagy valótlan termékek?
- Sziasztok! Tudnátok segíteni?2 hónapon belül kétszer csengettek be hozzám éjszaka! Már félek, mit tehetek?