Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek! (beszélgetés)
Szép napot mindenkinek!Nagyon szép idő van,ma van a farsang temetés,ez az utolsó napja.Ilyenkor van máglya gyújtás,és elégetik a telet a Busók.Sajnos nem tudok menni semerre,elkaptam ezt a fránya vírust,hányás,hasmenés!Legalább is azt mondták most ez a járvány a divat!Nagyon fájdalmas,és kellemetlen,nekem ugyan csak hányingerem volt...na de a többi!!!Majd csak túl leszek rajta!Ti is vigyázzatok magatokra,nehogy elkapjátok!
Asszem csak megfáztam.
Az meg majd elmúlik.
Kint molyoltam az udvaron, most jöttem be.
Délután még kimegyek.
Teljesen tavasz van.
Itt meg egészen estig úgy süt a nap, hogy jó meleg van.
Szép napot kívánok mindenkinek.
Elég hideg reggel volt.
Már süt a🌞.
Megyek le én is.
Szép napot mindenkinek🌞
Piacoztam egyet,meglepően kevesen voltak ,,vettem mézet,kis csípős zöldpaprikát,,retket,gyömbért, kis házikolbászt.
A vetőmag bolt is elcsábított,,na ott sokan voltak:))
Minden csupa barka,,meg ilyen kis cserepes tavaszi virágok,,színek mindenhol:)
Jó reggelt mindenkinek..☕🍀🌞🍀‼️
Jó éjszakát, szép álmokat.
Szépet mindenkinek.
🌠🎇🌠🎇🌠🎇🌠🎇🌠
Jó estét mindenkinek 🌟🦉🍷🍫🥧🌟
Szép estét mindenkinek!
Felénk napközben szép idő volt,reggel viszont keményen fagyott,-4 fok volt.
Mindenkinek szép kora estét kívánok. Nálunk is vannak betegek. Minden rosszban van valami jó. Az egyik beteg legalább 5 napig nem gyújtott rá cigarettára. De miután meggyógyult, igazán kibírhatná tovább is.
Most már lecsenghetne,,félek tőle,,nem szeretném megkapni mégegyszer a karácsonyiból is bő egy hónap kellett mire kimásztam.Nem is tudom mi volt az,,pedig amit lehetett megtettem.
szép délutánt mindenkinek! Itt szépen süt a nap, de feltámadt a szél. Egyre több a beteg, van aki önmaga lett beteg, van akinek a gyerek.
Finom lett a kenyér. Krumplis kenyér, sütőzacskóban sütve. annyi, hogy megfeleztem és két kis cipó lett belőle.
Jó reggelt, szép napot kívánok. 🌞
Jó reggelt kívánok ☕☕☕☕🥐🥯🌞
Jó reggelt mindenkinek..☕🍀🌞🍀‼️
Szépet mindenkinek.
🎇🌠🎇🌠🎇🌠🎇🌠🎇
Mindenkinek szép estét kívánok. Nálunk is nagyon elszaladt a hétvége. Holnap már mehetek dolgozni újra.
Jó lesz az a magas,,én szeretem.
Kényelmes, jól védhető.
Jó estét mindenkinek 🦉🌟🍫🥧🍷
Szép idő volt ma,,hazajött a gyerekem,,úgyhogy főzés ,sütés is volt.
A délután meg úgy elszaladt ,,hogy azt vettem észre este van.
Biztos kényelmes a magaságyás. A barátnőmék azt mondták, hogy nekik nem kellene.
Nekem ma nem kellett főzni.
Biztos fincsi lett a kenyér.
Mindenkinek szép délutánt kívánok. Nekünk egy Lidles magas ágyásban lesz új hagyma, más palántázókba meg magok kerülnek. Ha elfogy az újhagyma, akkor a magas ágyásba is kerül palántázni való, meg még amit kitalálunk.
Tegnap főztem húslevest, így azt ma nem kell. Betettem sülni egy kis csirkecombot, hogy holnap is legyen ebéd. Süt a nap, tehát megyek és lehúzom a gyerekek ágyneműjét is és kimosom. Már elővettem a dagasztógépet, mivel nincs itthon túl sok kenyér, ezért valami pékáru kell.
További ajánlott fórumok: