Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek! (beszélgetés)
Jó éjszakát.
Itt ma nem esett, holnapra jósolnak, majd kiderül. Nekem holnap ki kell mennem. Van két csekkem megint, meg veszek tejet. A múlt héten próbát csináltam, házitejből aludttejet. Nincs vastag tejszín rajta, csak épp kis hártya, viszont az aludttej nagyon finom.
Szépet mindenkinek.
🎇🎇🎇🎇🎇🎇🎇🎇🎇
Szép estét,jó pihenést mindenkinek!
Itt nálunk is esett ónos eső,még reggel is.Elég jó csuszkapálya alakult ki.Én biztos nem megyek sehová,mert ,igaz már jó pár éve,de ilyenkor törtem el a kezem.Akkor is ónos eső esett,megcsúsztam,és persze letenyereltem!A csuklóm mindjárt több helyen eltört.
Szép délutánt mindenkinek.
Nagy a csend, remélem jól vagytok!
Itt is van valahol, mutatja a telóm, de itt nem.
Legyen szép napotok.
Jó reggelt, szép napot mindenkinek!
Itt ónos eső volt, minden csúszik. Remélem délutánra jobb lesz, megyek a fiamhoz Kecskemétre.
Szépet mindenkinek.
🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧😥
Szép estét mindenkinek.
Nem volt ma szép idő, de jó nagyon sétáltam.
Bevontam az islert is csokival. Holnap este viszem az ünnepeltnek.
Nem tudom írtam-e, de beszart a mosógépem, kedden vagy szerdán jön a szerelő.
Mindenkinek szép vasárnap délutánt kívánok. De hamar elmegy a hétvége. Visszaváltós palack nem sok van nálunk. A lidlben szoktuk vissza váltani. Van olyan, hogy Carlossal sétálunk, és bedobjuk az automatába az üvegeket.
🐕: Vau Vau. Van olyan, hogy a gazdi elfelejti, és megsétáltatnánk az üvegeket. Ilyenkor fél úton hazafelé megbökdösöm a gazdit. Így vissza váltjuk az üvegeket és még többet sétálunk. 😃
További ajánlott fórumok:
- Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Várom beszélgetni azokat akik legmélyebb gondolataikat nem merik elmondani senkinek mégis elmondják mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek elmondom hát mindenkinek :((
- Ha titkod van amit, Nem mondhatsz el senkinek, , mondd el hat mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- “Nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek"!