Ha nagyon sok csokit, cukrot eszek, valami hiányzik a szervezetből? (tudásbázis)
kitartás.
Hát én kibírtam a hétvégét, és azóta tényleg érzek változást. Már nem egy fél táblát + a többi nasi eszek, max egy vagy két kockát, vagy túrórudit, és egy nap max egyszer a kávéhoz. És a tornát is elkezdtem. Most ha nassolni szeretnék inkább almát eszek, vagy iszok egy pohár vizet.
Végre érzem magamban az energiát :))))))) Az energiát a küzdéshez a kilókkal szemben. El is indult lefele a mérleg egy kicsit :)))
Hajrá! Csak így tovább, ki lehet. Mi megfogattuk, hogy a nagyböjtben nem eszünk édes sütit és már mindjárt vége és sikerült. Ez azt jelenti, hogy csokit sem. Pedig jaj de szeretem. De néha kell egy kis önmegtartóztatás.
Neked is menni fog.
Gratula!
Akard erősen és menni fog!Csak pár napig nehéz,aztán megszokja a szervezeted nélküle!
én is köszönöm :))
kemény vagy, kitartó.
Elküldtem!Sikerül nektek is,csak kitartás,kitartás!
Menni fog!Higyjétek el..ha nekem meeent,akkor nektek tuti fog!
Nagyon szivesen!
Elküldtem priviben!
Ha már a magánéleti boldogságot avagy "nem boldogságot"is feszegetjük itt ezen az oldalon,ami ugye nem tartozik ide,akkor megsúgom csak neked,hogy Nagyon boldog házasságban élek,remek kollegáim vannak akik szintén kedvelnek és egy fiam akinek a mindene vagyok--és természetesen,mivelhogy az önzést is félretegyük--mindig azt nézem,hogy a családomnak jó legyen,és ők viszont,hogy nekem az legyen---az életben a szeretetből a legtöbbet kapom!
Mint a fenti mellékelt pár sor mutatja dúskálok a szeretetben szerencsére!
Neked is ennyi szeretetet kivánok-több nem is kell a boldogsághoz!
NAGYON magas koleszterin miatt muszáj volt!Dietetikushoz jártam és az utasitásait követve,állandó ellenőrzések mellett..a diéta egészséges volt!
90-ről 60 kilóra fogytam,mostmár 53 kg vagyok és jobban érzem magam mint előtte bármikor az életemben!
Hozzászoktam ehhez a táplálkozásmódhoz és már vissza sem térnék soha arra ahogyan azelőtt táplálkoztam!
nem a szaloncukortól lett cukros, ez azért elég merész következtetés.
A cukor iránti hirtelen megemelkedett igény előjele lehet acukorbetegségnek. Az ő szervezetében már ott munkált ez a baj a szaloncukorevés előtt is.
Magnéziumos pezsgőtablettát iszom,de bármit megpróbálhatsz ami pótolja a magnéziumot!
Nekem teljesen bevállt!
Ne is mondjam,nekem az édesség világ életemben létfontosságú volt,mint a levegővétel!
Aztán mégjobban éreztem,hogy egyszerüen muuuszáj édességet ennem mert bedilizek!Mint a drog elvonási tünetek!(bár drogos nemvoltam,de gondolom ilyen lehet)
Nagyon nagyon kellett az édesség!
Most jobb,sokkal!
További ajánlott fórumok:
- A kislányom nagyon sűrűn beleesik a hasmenéses hányásos járványba. Mit adjak neki amivel erősíteni lehetne a szervezetét?
- 15 éves kutyámat tegnap vesztettem el, nagyon hiányzik
- Nagyon hiányzik a barátom! :(
- Nagyon hiányzik, talán egyszer lesz jobb valaha?
- Normális dolog az, hogy ugyan nem vagyok szerelmes, de nagyon hiányzik a barátom?
- 1 éves kisfiam nagyon kevés folyadékot iszik kb 500 ml-t napi szinten.Félek hogy ez túl kevés a szervezetének! Valaki tudna tanácsot adni?