Ha megváltozott időközben a személyi számom, akkor nem kapok érettségit? (tudásbázis)
NEM!
Te minősítetted (le) magadat, amikor kiírtad ezt a fórumot. Össze-vissza zagyváltál. Összekeverted a személyi igazolvány számot a személyi számmal. Huh.
A körmére néznék annak a magyartanárnak, aki négyessel átengedett. Szerintem az irgalom kettes is túlzás lett volna. :(
mivel sztem az idei az első ilyen átfogó, és nagyobb publicitást nyert júni. 4, nme meglepő, h sokan nem tudják :) Nagyobb szégyen lenne, ha mondjuk már történelmi évszámot nem ismer :)
Ennyi erővel, akkor feltételezem, h te sem tudod, h július 1 minek a nemzetközi napja....
Én betudtam eddig a szétszórt fogalmazást az idegességnek. De a vagdalkozásod elgondolkodtat, h akkor mi is van??? :)
Szólj a titkárságon, de semmi köze nincs az érettségidhez, ahogy te gondolod. Nem fog bele kerülni a papírodba. Az oktatási rendszerben nem a személyi igazolvány számodat nézik, hanem az oktatási azonosítódat. Ott azzal azonosítanak be embereket, az meg nem változik.
Az érettségire való jelentkezéshez kellett a személyi igazolványod száma.Februárban rögzítették is,azon már nem lehet változtatni,ezt ugyanis központilag lezárják.De sem az írásbeli,sem a szóbeli vizsgára nem kell a személyi,az érettségi bizonyítványba sem kerül be a száma.Akkor lenne még jelentősége,ha emelt szinten érettségiznél,mivel másik intézményben történik,ez alapján azonosítanak.De akkor sem a számát néznék.
juj, de izgi :D és október 25-én mi volt? :D versenyezzünk? ki tudja jobban? :D
Én tudom:
2005 – A magyar Wikipédia eléri a 10 000. szócikket.
:DDDD
Ha már négyes lett akkor valószínű, hogy tanulni fogok ;) Mellesleg nyelvi előkészítőbe jártam. Nem is érdekel, hogy ki mit pattog itt. Mert ennyiből látszik, hogy csak az ilyen kötekedni tud mást nem igazán. De ennyit is ér. :) Ajánlanám nektek akkor az osztályomat akik június 4.-én nem tudták megmondani, hogy miért van műsor. És képzeld a tanár se tudta. Rajtam kívül egy ember. Lehet te se tudod, de gyorsan keress rá :) Én ezzel befejeztem, mert nem süllyedek le ilyen szintre aki ez miatt képes itt kínlódni :)
Ez is igaz :) Ahogy elnézem mostanában, ez a szint már jónak számít. :D Nálunk ilyen fogalmazással, helyesírással simán buktattak még anno.
na látod! Akkor csak nincs még meg az a magyar érettségi! Ez még csak 1 kör volt.
:D hát.... egy lektor elkelne... :)
De ugye nem tudjuk, h miylen volt az évfolyam felhozatala, illetve, mi nem mostanság érettségiztünk már, ki tudja mi az értékelési szempont a sima, és az emelt szint között????
Nem. De az írásbeli eredményeket már megtudtuk
Sajnálom, hogy neked az agyszinted meg itt ragadt meg. Szerintem te se úgy jöttél világra, hogy mindent tudtál. Ez az oldal azért van, ha valaki nem tud valamit akkor azt megtudja :) Megint csak magadat minősítetted azzal, hogy itt belekötsz a másikba, nem pedig emberi hangon elmagyarázod, hogy a kettő közt mi a különbség :) Ajánlom figyelmedbe majd, hogy nézz szét pár hírportálon hátha megtalálod azt a cikket, hogy egy roma 2. osztályos 10 éves tanulót milyen helyesírási ( bár annak nem nevezném) hibákkal kapott majdnem max. pontokat :)
na, ez meg a másik :D mondjuk ha azt a fogalmazást is így írta meg, akkor azért elbeszélgetnék a tanerővel :D
pontositok: ha külföldre költözik és ott bejelentkezik, hogy hivatalosan ott akar élni 3 hónapnál tovább. Én is igy kaptam egy másik személyi számot, amit csak itt használok külföldön! Az állampolgárságom maradt!
miért? Már a szóbelin is túl vagy? :O azok is lementek már??? Miről maradtam le????
Tévedés volt. Illene tudni, hogy mi micsoda, és ezt úgy leírni, hogy ne kelljen visszakérdeznie senkinek. Úgyhogy erről ennyit, hogy mennyit is ér ma az érettségi. :)
Már átmentem négyessel ;) Szóval az a része tárgytalan. Bocsi de magadat minősítetted ezzel a hozzászólással :)
azért elég renderesen keveri a szezont a fazonnal, és a helyesírása sem tökéletes :D
igaz :D bár én a nem sikerülttel is sikeresen leírtam pár mondatot úgy, hogy fel is fogják elsőre. :D
Ugyan, ne izéld már!
Csak azért, mert neked nem sikerült, azért neki még sikerülhet! ;)
Sztem felesleges érettségizned, nem fogsz átmenni. Magyarból legalábbis tuti nem.
Köszi mindenkinek. Viszont akkor majd bemegyek a suliba, mert hívni akartam a jegyzőnket aki az érettséginél lesz jegyző, szünetbe hívtam, de mind a kétszer kinyomta.
Nem tudom mi az az ital, de bizis jó lehet :P
Én cukrász okj-val rendelkeztem mikor esti suliba érettségiztem, épp akkor mentem férjhez, így a nevem és a személyi számom is változott. Az iskola titkárságán átírták a nevem és az igazolvány számot, és kézbe kaptam az érettségit, pedig az írásbelinél még csak Földvári voltam a szóbelinél már Oláhné Földvári:)))) Szóval mielőbb szólj az iskola titkárságon, az a biztos ha tudnak róla, de ettől független megkapod majd az érettségit, szóval nyugi:)))
Bocs, a második mondatomba nem kell a "Ha" :D
A férjem a hibás, leitatott egy somersbyvel :D
További ajánlott fórumok: