Ha gumi nélkül csináltuk és utána amelyik nap meg kellett volna jönnie nen jött meg és késett 6 napot és volt egy két olyan tünet ami terhességre utalós és a 7.napon reggel megjött de most más érzés,nem szenvedek vele annyit mint szoktam.Így is lehetek terhes?
Mára nem várom, és nem is jött eddig meg. Viszont két napja pecsételek. De olyan kicsit, hogy a legtöbbször még a vécépapíron sem hagy nyomot. (Betét sem kell.)
Már voltam egyszer terhes (meghalt a baba), és Vele nem volt pecsételés, hanem teljesen elmaradt a mensim. Nagyon szeretnék babát, és félek, hogy csak pszichésen tolom el a mensimet.
Holnap tesztelek, ha így marad. De félek, sőt rettegek egy negatív teszttől.
Nem is tudom, miért írtam ide... talán csak egy kis együttérzést vagy biztatást szeretnék. 7 hónapja halt meg a kislányom, és azóta iszonyat nagy űr van az életemben.
Sziasztok!Az lenne a kérdésem hogy a baratnommel rendszeresen vedekezunk és meg is jött neki rendesen (5 napig tartott)de most mégis szedul hányinger van.Lehetséges hogy teherbe esett?
sziasztok nekem az 1-ső teszt pozitiv lett de közbe minden nap volt 1 csepp a második tesztem azt mutata hogy negatív és meg jött de hasi ultrahangon azt mondták hogy nem ciszta aki tudd kélek segítsen :(
sziasztok nekem olyan kerdesem lenne ha rendszeresen menstrualok es a parom oda figyel arra hogy idoben kivegye,de neha emelygek es hanyingerem van de a teszt nem mutat semmit meg igy is lehetek terhes?