Ha ma megfőzöm a rakott kelt, akkor az még holnap este kínálható a vendégeknek? (tudásbázis)
4. zebracsikó
2014. jún. 4. 18:40
Simán, sőt, még sokkal jobb is lesz az íze, mert összeérik!
3. 99279bb06f
2014. jún. 4. 18:21
Holnap sütném össze. Készítsd el a hozzávalókat, tedd be a hűtőbe, és holnap azelőtt süsd ki, mielőtt jönnek a vendégek. Fél óra elég, azidő alatt lefürdesz, elkészülsz - és már kész is a friss vacsora.
2. arrival
2014. jún. 4. 15:47
Sziasztok, holnap este vendegeim lesznek, es rakott kelt szeretnek csinalni. Viszont holnap nem lesz ra idom, igy ha ma megcsinalom, es a hutobe rakom, holnap este meg finom lesz?
Nem fog erzodni, hogy mar masnapi?
Vagy csinaljam meg ma felig, hogy mar csak a sutes maradjon, es holnap sussem ossze?
1. arrival
2014. jún. 4. 15:45
Ha ma megfozom a rakottkelt, akkor az meg holnap este kinalhato vendegeknek?
További ajánlott fórumok:
- Ha babot\csicseriborsót megfőzöm és száraz dunsztba teszem az meddig állhat el?
- Milyen köszönő ajándékot adnátok az esküvőn a vendégeknek?
- Szülinapra ti milyen kaját készítenétek a vendégeknek?
- Milyen köszönő ajándékot lehet adni az eskövőre meghívott vendégeknek?
- Szülinap rendezésekor meg szokták kérdezni, hogy van-e ételallergia a vendégeknél?
- Sajt-tálat szeretnék desszertnek a vendégeknek, milyen sajtokat ajánlanál bele?