Ha lehetne egy kívánságom... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Ha lehetne egy kívánságom...
Szegény legény kifog egy aranyhalat.
Azt mondja neki a hal: -ha visszaengedsz teljesítem két kívánságod!
Kettőt?????Mindig hármat szoktak...én is hármat szeretnék kívánni!!
Mire a hal:
-rendben ám,legyen...és most mond a második kívánságod !!!!
Látszik el sem olvastad a cikket...
Itt egészen másról van szó
Megértem a gondolataid tesódék jövőbeli babája irányába.Mi anno 5 évet vártunk az 1.baba megszületésére...Persze sógornőmnek a 4.évben (miért is ne) született gyereke.Bementem megnézni a picit,de bár ne tettem volna...Azt a fájdalmat leírni nem tudom milyen volt látni a boldog családi idilljüket.Tudom ez borzalmas önzés volt részemről,örülnöm kellett volna hogy egészséges,szép pici,de én csak haragot,dühöt és bánatot,csalódottságot éreztem.Persze napokig szó szerint zokogtam.
Aztán rá másfél évre végre megszületett az 1.gyermekünk.Azóta pedig még 3 (a legkisebbek ikrek) ,amit sosem gondoltam volna...
Türelem-kitartás- és NE ADD FEL
Kívánom hogy rövidesen teljesüljön a vágyad!!!
Nekem a jelszavam hogy ne hagyd élni!!! :)
Viccet félretéve, szerintem az idő nem old meg ilyesmit...
Kedves Panncsika !
tényleg soha ne add fel. Nekem van egy csodálatos kis fiam aki 3 éves, és Ő életem legnagyobb szerelme.
Mi szeretnénk egy másik babát, de sajnos nem nagyon akar összejönni. MÁr volt két méhenkívüli terhességem, és az átjárhatósági vizsgálat eredménye sem túl kecsegtető. Az egyik petevezetékem átjárható a másik nem. Tehát inszemináció kizárva, és törvényileg a lombik is kizárva. A remény azonban nincs kizárva. Lassan fél év telik el a második méhenkívüli terhességem óta, és még mindig rengeteget sírok, és persze ilyenkor vesz körül a legtöbb kismama. Nekem azonban annyi könnyebségem vagy, hogy vagy egy aranyos csemetém. Nagyon szurkolok neked, hidd el sikerülni fog.
PAnncsika,
tudod ugye, h ez nem korfüggő? :)
Nem, Isten őrizzen attól, h lebeszéljelek a férjedről! Én házasság-, és hűségpárti vagyok, viszont nem csak a másikhoz, hanem magunkhoz is hűnek kell lennünk...
Kell erről beszélnetek, mert egy nőnek talán a legcsodálatosabb dolog, ha anya lehet. Ezt egy férfi nem biztos, h megérti egy egyszerű mondatból. Nem elég akarnod azt a babát, akarnod kell azt is, h a társad megértse, h mit jelent ez neked. És h t eis megérthessed az ő "indítékait", amikor a vérvétel ellen küzd.
Őszinteség. Ez lenne összefoglalva a javaslatom. :)
nem lesajnálóan mondom ezt, mert tudom, h ez (amíg ki nem jön az emberből a mélységi érzés, esetleg könnyekkel, és még a legintelligensebb embereknél is ajtócsapkodással járhat), de amikor elértek egymás legmélyebb burkához, akkor katarzis lehet, és megérthetitek, h mit miért...
de pont neked magyarázom ezt??? :) tessék használni, amit tudsz.
(amúgy én 33voltam, amikor megismertem a féremet.az sem volt korán.és egyátalán nem számítottam rá)
Az jó!:)Csak nyalizzon:))jöhet az érintőképernyős teló is :))
Hát azt el sem tudom képzelni hogy mit fogsz érezni ha a testvéredék kijelentik hogy jön a baba...
Bocsi, csak mobil netem van, és nem szereti a rossz időt.
Valahogy rá fogom venni. Most nagyon nyalizik, mert érzi, hogy baj van.
Bizony, tényleg nagyon szenvedek már. Szinte rettegek, hogy öcsiéknek mikor lesz baba. Hátha most sikerülni fog.
Persze, tudom milyen a szerelem, meg mi nők egyébként általában elveszettnek érezzük magunkat egyedül :) még van időtök, csak úgy látom hogy te nagyon szenvedsz, és ez csak rosszabb lesz ha a családban baba lesz.
De, persze, próbáld meg rávenni/ráijeszteni Apára, hátha megérti hogy te azért élsz halsz hogy gyermeket szülj!
Igen, tudom, hogy igazad van! Még nem tudom mi lesz. Lehet, ha egyszer kiakaszt, tényleg lelépek.
CSak még nem most.... Talán ostoba vagyok,de még szeretem. Nem hiszem, hogy csak úgy 36 évesen az ember talál magának egy másik ideális társat...ha van ilyen egyáltalán...