Ha holnap lejár az autóm műszakija, akkor holnap még autózhatunk vele? (tudásbázis)
Pénzbe kerül a z engedély, nem kevésbe.
Gondolom megrizikóztatod h eljutsz valahogy..... Én rettegnék a helyedben, mert vannak civil autósok, laptoppal az ölükben és rögtön kidob az autórol mindet. Szurkolok h odaerj. :-)) Bár én biztos még lejárat előtt mentem vna vizsgáztatni.
Ez rendben is van.
Csak ne lepődj meg, ha esetleg kedden a rendőr megbüntet. Gondolom, útvonalengedélyt nem kértél.
Októberig veszi csak el,..."
Ezt hol olvastad?
Nem tudom, miről van szó, de október még messze van :D
Amúgy általában a rendőr is ember, ha láthatóan tévedés, és nagy kiszúrás lenne elvenni a forgalmit, rendszámot, akkor szerintem lehet mondani, hogy nem szokták. Amúgy ez kötelességük lenne, csak mint írtam, emberek ők is.
Elvileg nem járhatnál vele. Gyakorlatilag meg a rendők hangulatán múlik.
Velünk előfordult, hogy fél éve lejártak az autó papírjai, de éjjel 1-2 között csurig rakott gépjárművel megérő volt a rendőr. Valami bírságot kiszabott, mert hülyén jött volna ki, ha simán elenged, de igazából nem tehette volna ezt meg a jogszabályok szerint, csak emberségből eresztett minket útnak.
Aha, mondani a rendőrnek?
Lejárt forgalmit azonnal elveszi kötelezően a rendőr
és mehet gyalog tovább + később szabálysértési bírság
Aztán műszaki vizsgára meg kérned kell útvonalengedélyt
Miért nem vizsgázni viszed inkább mint autózol?
Nyugodtan.
Ha meg holnapután elkap a rendőr, azt kell mondani, hogy épp mész szervízbe, van időpontod. De tovább már nem szabad.
További ajánlott fórumok:
- Ma vettem be az utolsó szem Clostilbegyt tablettát. Holnaptól már lehet próbálkozni a babával?
- Mit csinálsz holnap?
- Mikor kelsz holnap?
- Hova mentek holnap?
- Csak holnap sikerüljön
- Elvitte a bank az autót, meddig kell az adót fizetni?Azóta lejárt a műszakija is, de semmit se tehetek, vagy igen?Adósoknál dolgozó segítség