Ha hanyagol a pasi... bosszantó, de milyen női praktikákkal nyerhetjük vissza a figyelmét? (beszélgetős fórum)
Egy másik pasival.Tuti észbe kap..D
Na jó ,csak vicc volt..)
Én egyből gyanakodni kezdek és nem praktikázom.Megette a fene,ha.........
Vagy mindkettőt haha :-)))
No, majd meglátjuk mi sül ki belőle. Valami csak lesz. :-)
aha, értem. Az egyik barátnőm ugyanilyen cipőben van, képzeld.. Szóval közelről van szerencsém szemlélni az ő problémáját, ami a tiédhez hasonló.. Nagy tanulság, hogy mindenkinek megvan a saját tanulnivalója, meg feladata az életben..
Kinek az (ládsd, témánk), hogy megtanuljon egyedül lenni, kinek az, hogy megtanuljon egy párkapcsolatban kitartani, megélni, stb.. nem kilépni, folyton...
Drukkolok!!!
ráadásul azt mondod, külföldi a pasi, tehát távkapcsolat..., minek forszírozod akkor, ha annyira nem jön be.., nem értem.
én is ugyanilyen távkapcsolatban élek, de ez a férfi, úgy érzem, életem párja, ha nem így lenne, biztos nem szentelnék ennyi időt, energiát és nem kevés költséget arra, hogy együtt legyünk... ennek ellenére..
nemcsak önzőségnek tartom (a pasas miatt), inkább.. attól tartok inkább a büszkeséged tart vissza attól, h szakíts vele.. de nem biztos, csak egy ötlet..
van egy fórum itt az egyedüllétről is, talán azt sem ártana megnézned..
bocs a tanárnénis stílusért, úgy érzem olyanra sikeredett, ja nem is tudom, hány éves vagy...
sok sikert!!
hááát, mások vagyunk... én, ha todm, hogy nem ő az igazi, vagy csak sejtem is.., akkor a magam és a pasi érdekében... LÉPEK!!!!
Nem inkább erről kéne elgondolkodnod, nem arról, hogyan nyerd vissza a figyelmét??? MINEK????
Bocs, ez a vélemyényem.
Egyszer élünk (legalábbis a legtöbben erre esküdnek),
azt az időt nem kellene olyannal töltenünk, sztem, aki nem életünk párja. De ez csak a saját, együgyü, és tényleg eléggé korlátolt, véleményem..
Nem tudom te mit értesz nagy Ő alatt, én azt a valakit aki a nagy szerelmünk és akivel majd leéljük az életünket. Ő még nem lépett be az életembe. De úgy gondoltam, amíg megtalálom nem ítélem magam évekig tartó cölibátusra.
Ő elvárja, hogy nyitott karokkal (és lábakkal) várjam bármikor jön annak ellenére, hogy napi egy egysoros emaillel lerendez. Vagy annyival sem. Nekem viszont fontos, hogy Velem is törődjenek és ne csak ágymelegítő legyek. Ha ettől önző leszek akkor az vagyok.
Tegnap vagy tegnapelőtt írtam neki egy rövid emailt, hogy nagyon elfoglalt lehet és hogy pihennie is kéne. Én nem is bírnám ezt a sok munkát. Kérdeztem, hogy lesz-e több betege. Nem írt. Ma reggel válasz várt, hogy köszöni, hogy aggódom és hogy minden oké.
Ráadásul feltett egy közös képet myspace-re és be is jelölt rajta.
De én nem válaszolok akkor most neki - ahogy javasoltátok.
Rengeteg ilyen van pedig!
Ne is törődj Vele,egy nő soha ne alázkodjon meg(egyszer szabad,na:D)
Nekem is hiányzik,majd meg veszek,de senki nem tud róla,észre sem veszik rajtam.Múltkor észre vették:)
Soha egy pasiról sem mondtam azt,hogy ilyen többet nem lesz,mindig arra gondoltam,lesz másik,nagy ügy.
Egyedül Nála érzem azt,hogy ilyen többet nem lesz,de nem tudom megváltoztatni a megváltoztathatatlant
Ne is az legyen most az elsődleges,ilyenkor csak erőlteti az ember,az nem jó
Dolizz,barátnőzz,csavarogj,butikolj,itt ajóidő:)
:Daz jó lenne
Nyugi!Én múltkor 2 hónapig játszottam ezt:)
További ajánlott fórumok:
- Nyugdíjas élet - ügyek-bajok, tapasztalatok, praktikák
- Mi bosszantott fel ma?
- Ma mi vagy ki bosszantott fel?
- Ki milyen praktikák alapján tudja beosztani úgy a konyhapénzt, hogy ne érezze hóvégén azt, hogy megfullad a nadrágszíj szorításától?
- Sütés főzés praktikák fortélyok
- Mindenféle praktikák, gyógynövények, teák, stb...amik segítik a fogamzást.